Skrblíkův týden: Jarní výprodej Tchibo, boty u Bati za půlku, dodatečná sleva Hervis na vše

Martina Opravilová
Publikováno 30. března 2020
  1. Bibloo.cz: Sleva 20 % na všechno zboží

    Ušetřete 20 % při nákupu na Bibloo! Stačí při nákupu na e-shopu zadat kód ALL20. Sleva se navíc vztahuje i na zlevněné a oblíbené značky (například Replay či Desigual). Pokud navíc nakupujete na Bibloo poprvé, můžete získat další slevu (ve výši 200 Kč). Stačí se přihlásit k odběru novinek. Musíme však upozornit, že slevu lze uplatnit pouze pro objednávky nad 1000 Kč. Doprava zboží je v současnosti zdarma.

  2. Dr.Max: Láhev Vibovit k nákupu Vibovit FARMA želé multivitaminy zdarma

    Až do 30. června 2020 získáte k nákupu multivitaminů Vibovit FARMA želé 50 ks láhev Vibovit Teva. Tento doplněk stravy navíc v současnosti pořídíte s 21% slevou – místo běžných 189 Kč za balení zaplatíte jen 149 Kč. Pokud se však rozhodnete koupit výrobek na e-shopu lékárny Dr.Max, musíme upozornit, že e-shop v současné době akceptuje jen objednávky od 299 Kč.

  3. Tesco: Až 50% sleva na Velikonoční dekorace

    Velikonoční atmosféru spolehlivě vykouzlí ozdoby a dekorace. Při nákupu dekorací navíc můžete výrazně ušetřit, pokud se vydáte do Tesca. Zde totiž najdete dekorace a ozdoby na Velikonoce za polovinu – a to až do 12. dubna 2020 (či do vyprodání zásob).

  4. Baťa: Vybrané produkty za polovinu

    Baťa si pro své zákazníky připravil akci, běhm které nabízí 50% slevu na vybrané produkty. Stačí v posledním kroku objednávky zadat slevový kupón Baťa ve znění 50navic. Obchod navíc slibuje každé dva dny nové produkty.

  5. Drogerie Teta: Produkty značky Palmolive se 40% slevou

    V nabídce drogerie Teta najdete produkty značky Palmolive se 40% slevou, při jejich nákupu tak ušetříte téměř polovinu. Akce platí až do 13. dubna 2020. Můžete tak výhodně nakoupit například sprchové gely, pěny do koupele či sprchová mléka.

  6. Hervis Sports: Ušetřete 20 % při nákupu fitness příslušenství, obuvi a oblečení

    Fitness příslušenství, obuv i oblečení pořídíte s 20% slevou u Hervis Sports – stačí v košíku zadat slevový kód Hervis Sports ve znění HERVIS20. Je však třeba zmínit, že sleva se sice vztahuje na celý sortiment, určité produkty však mají výjimku – jedná se například o zboží označené jako 1. cena a Mega CountDown.

  7. Tchibo: Jarní výprodej

    Rádi byste si s přicházejícím jarem pořídili nové kousky do vašeho šatníku? Pak rozhodně navštivte e-shop Tchibo – zde totiž právě probíhá jarní výprodej. Díky této akci si můžete pořídit nové kousky až s 50% slevou. Zmíníme také, že doprava je v současné době zdarma.

  8. UrbanStore: 20% sleva na všechno zboží

    Dámská, pánské i dětské oblečení na vás bude čekat na UrbanStore.cz, nyní navíc s 20% slevou. A aby toho nebylo málo, platí akce i na již zlevněné zboží. Za dopravu navíc nyní neplatíte – zboží vám bude doručeno až ke dveřím zdarma. Pro získání slevy stačí zadat slevový kupón UrbanStore ve znění VSECHNO20.

  9. Sportobchod.cz: 15% sleva na sportovní vybavení pro děti

    Akce SportObchodu potěší především děti. Obchod si totiž připravil 15% slevu na sportovní vybavení pro děti. Za akční cenu zde tak koupíte koloběžky, inliny, kočárky i vozíky za kola. V nabídce však najdete například i Speed badmintonový set VicFun 100, který obsahuje 2 hliníkové rakety a 3 míčky. Ten je z 1499 Kč zlevněn na 749 Kč, když pak při nákupu využijete ještě slevový kód ve znění DETIDOMA, zaplatíte za set jen 637 Kč s DPH.

  10. Electroworld: Poukaz na nákup kávy ke kávovaru Nespresso

    Zakupte si do 15. června kávovar Nespresso a k nákupu dostanete poukaz na nákup kávy v hodnotě 800 Kč (ke kávovarům bez šlehače mléka) nebo 1 500 Kč (ke kávovarům se šlehačem). Voucher je pak nutné využít nejpozději do 30. června 2020. K druhému nákupu kávy Nespresso navíc získáte termohrnek jako dárek. Více informací naleznete na webu Electroworld.cz.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás