Levné letenky: Skiathos od 1 844 Kč, Vietnam za 7 990 Kč, Madeira za 4 690 Kč

Lapetka
Publikováno 11. března 2020

Tak, jako každý týden, i tuto středu vám přinášíme přehled těch nejzajímavějších akčních letenek do celého světa.

  1. Charkov od 548 Kč

    Z Katowic se levně dostanete do Charkova, druhého největšího města Ukrajiny. Charkov leží na severovýchodě Ukrajiny, poblíž hranice s Ruskem a je tak ideální destinací pro všechny, kteří moc nemusí profláknuté a přelidněné destinace. V Charkově se můžete projít po náměstí Svobody, které je 11. největší na světě, zrelaxovat v botanické zahradě, nebo se vyfotit u kaskádové fontány v parku Taras Shevchenko. Letenky koupíte u Wizz Air.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: červen – červenec 2020

  2. Skiathos od 1 844 Kč

    Levné jarní letenky na kouzelný řecký ostrov Skiathos pořídíte u Lauda Motion. Nejlevnější letenky pořídíte od 1 844 Kč v květnu 2020, později se léta samozřejmě taky, ale ceny jsou vyšší. V ceně letenky je zahrnuto příruční zavazadlo o rozměrech 40 x 25 x 20cm. Odlety jsou z Vídně, létá se každou středu a sobotu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Lauda Motion
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Londýn od 512 Kč

    Nejlevnější akční letenky do Londýna nabízí společnost Wizzair a to přímo s odletem z Prahy. V nabídce je spousta termínů od 512 Kč. Zpáteční letenka obsahuje pouze příruční zavazadlo, které je však na prodloužený víkend dostačující. Wizzair léta na nízkonákldové letiště Luton, odtud se pohodlně do centra dostanete za necelé 2 hodiny autobusem. Tipy k výletu do Londýna najdete v samostatném průvodci po Londýně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen – květen 2020

  4. Istanbul za 3 490 Kč

    Akční letenku do Istanbulu nabízí s odletem z Vídně letecká společnost Turkish airlines. Levné zpáteční letenky a to včetně odbaveného zavazadla jsou v nabídce od dubna a to včetně letních termínů za 3 490 Kč. Istanbul je jedině město na světě, kterí se nachází v Asii i Evropě, tak toho při návštěvě využijte, a po vzoru Járy Cimrmana si vyzkoušejte “jdu po Asii, a najednou jdu po Evropě” :)

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Stockholm od 490 Kč

    V nabídce Wizzairu najdete levné letenky do Stockholmu, švédského hlavního města, známého též jako Benátky severu. A věděli jste, že se Stockholm řadí mezi ta nejčistější města na světě? Akční letenky do Stockholmu jsou dostupné z Katowic – před cestou se zkuste podívat na stránky lětiště, občas se zde vyskytnou zajímavé slevy, třeba na parkování.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen – květen 2020

  6. Vietnam za 7 790 Kč

    Air China má aktuálně ve své nabídce velmi levné letenky do Vietnamu. Akční zpáteční letenky s odletem z Mnichova a příletem do Hanoje jsou dostupné od dubna do června 2020 za parádní cenu 7 790 Kč. Na úkor této nízké ceny je delší přestup v Pekingu, který se ovšem dá využít k návštěvě města nebo Velké čínské zdi – vízum vyřídíte zdarma přímo na letišti. V ceně je samozřejmě jak příruční tak i odbavené zavazadlo.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Athény od 679 Kč

    Výhodné letenky do řeckých Atén pořídíte nejlevněji z polských Katowic. Akční letenky od 679 Kč jsou nejvíce dostupné v průběhu dubna, a to hned v několika termínech. Kromě památek se můžete v Athénách podívat na Olympijský stadion, vyjít na kopec u města, nebo si posedět v místní taverně a jen si užívat ruchu města.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizzair
    Termíny: duben 2020

  8. Boston za 8 990 Kč

    Boston za 8 990 je dostupný v kooperaci dvou aerolinek – United Airlines a Austrian Airlines. Kromě akční ceny je velkou výhodou této letenky také přímý let z Vídně. Jak už to většinou u akčních cen do USA bývá, v ceně letenky je pouze příruční zavazadlo. Před cestou je nutné si vyřidit cestovní povolení ESTA.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: United Airlines / Austrian Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Barcelona od 781 Kč

    Příjemné jarní teploty, tapas, paella a sangria. Říkáte si, že to vše byste chtěli? V tomto případě doporučujeme využít akční letenky společnosti Wizzair do Barcelony. Cena zpáteční letenky s odletem z Katowic je dostupná v průběhu března od 781 Kč.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen 2020

  10. Zanzibar za 14 290 Kč

    Bělostné pláže lemované palmovými háji, klidné laguny, zálivy a exotika? Pokud by vás to vše lákalo a měli jste chuť utéct z konce zimy, doporučujeme vám koupit akční letenku do Zanzibaru od společnosti Kenya Airlines. Zpáteční akční letenka do Tanzanie vás vyjde na 14 290 Kč a to včetně odbaveného zavazadla. Letenky jsou dostupné s odletem z Vídně se dvěmi krátkými přestupy v Amsterdamu a Nairobi.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Kenya Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Tuzla od 500 Kč

    Na prodloužený víkend, od soboty do úterka, si můžete koupit levné letenky do Tuzly v Bosně a Hercegovině. Tento tip je určitě skvělý pro ty cestovatele, kteří mají raději neobjevená a nepříliš navštěvovaná místa.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: duben – červenec 2020

  12. Bangkok za 11 790 Kč

    Odlet z Prahy, rychlý přestup a velmi výhodná cena letenky. Není důvod více váhat. Finnair nabízí levné letenky do Thajska sice mimo hlavní turistickou sezónu, ale cena letenky, odbavené zavazadlo, méně turistů i levnější ubytování jsou důvody, proč byste s koupí neměli dlouho váhat.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Finnair
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Kluž od 509 Kč

    Pokud nejste zastánci masové turistiky, nebaví vás navštěvovat evropská města a raději utíkáte do hor, můžete využít levných letenek společnosti Wizzair do rumunské Kluže. Karpatské pohoří, Černé moře a několik jezer je mnohdy více než asijská exotika. Do Kluže se dostanete z Berlína, cena letenky s příručním zavazadlem začíná na částce 509 Kč. Letět můžete v průběhu jara od března do května.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Wizzair
    Termíny: březen – květen 2020

  14. Filipíny za 11 990 Kč

    Více než 7000 ostrůvků, nádherné rýžové pole, hory, úžasné písečné pláže a jedno z nejlepších míst pro cestování. To vše můžete zažít díky akčním letenkám na Filipíny. Levné letenky s odletem z Vídně jsou dostupné za skvělou cenu 11 990 Kč. Na cestě vás čekají 2 přestupy v Londýně a Hongkongu, ale časy přestupů jsou vždy maximálně 3 hodiny.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Cathay Pacific / British Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Riga od 1 248 Kč

    Od března do října 2020 můžete levně navštívit hlavní město Lotyšska, Rigu. Akční letenky přináší s odletem z Vídně společnost Ryanair a ty nejlevnější termíny seženete od března do května 2020, ale až do října 2020 se s cenou můžete dostat na 2 000 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen – říjen 2020

  16. Funchal za 4 690 Kč

    Na konec roku 2020, od října do prosince, se můžete zaletět podívat na Madeiru díky nabídce společnosti Wizz Air, která přínáší akční letenky na Funchal. Letenky seženete s jedním přestupem v Lisabonu, přičemž v ceně je zahrnuto pouze příruční zavazadlo. Pokud ale poletíte jen na rychlou poznávačku tohoto ostrova, mohl by vám i příruční batoh stačit.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: TAP Portugal
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Eindhoven od 972 Kč

    Levné letenky do Einhovenu nyní pořídíte u Ryanair s odletem z Vídně. Letenky koupíte na období od března do května 2020 za cenu do 1 200 Kč. Letenky samozřejmě seženete i později, ale ceny už budou vyšší. Tipy k výletu, co nevynechat a také třeba jak po Einhovenu cestovat, si můžete přečíst v našem průvodci po Eindhovenu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen – květen 2020

  18. New York za 7 390 Kč

    Podzim v New Yorku můžete zažít za příznivou cenu díky letenkám společnosti United Airlines. Letět můžete od srpna října 2020, a pokud jste fanoušci sportu a tenisu, zvládnete i návštěvu slavného US Open. V New Yorku je mnoho co dělat, ale pokud chcete, můžete si třeba půjčit na pár dní auto a udělat si třeba i výlet k Niagarským vodopádům.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás