Levné letenky: Madagaskar za 13 990 Kč, Athény od 507 Kč, Fidži za 21 990 Kč

Lapetka
Publikováno 4. března 2020

I tento týden jsme pro vás vybírali tipy na zajímavé akční letenky do celého světa. Jeden z nich dokonce kombinuje návštěvu dvou zajímavých míst za jednu cenu.

  1. Oslo od 458 Kč

    Levné letenky do Osla nyní seženete u obou nízkonákladových přepravců – Ryanair i Wizz Air. Ceny letenek s odletem z Krakowa (Ryanair) i Katowic (Wizz i Ryanair) začínají na velmi příjemných 458 Kč, což může trochu kompenzovat vyšší náklady, které v severských zemích jistě budete mít. Oba přepravci vás dopraví na letiště Torp, odkud se do centra dostanete autobusem Torp Ekspressen, minibusem soukromých přepravců (přeptejte se přímo na letišti), nebo vlakem z nedaleké stanice (kyvadlová doprava z letiště k vlaku je zdarma).

    Odlet: Katowice / Krakow
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: březen – květen 2020

  2. Madagaskar za 13 990 Kč

    Z Prahy můžete sehnat levné letenky na Madagaskar v průběhu celého roku 2020 a to v opravdu mnoha termínech. Letenky seženete Qatar Airways a cena zahrnuje jak příruční, tak libovolný počet odbavených zavazadel do celkové hmotnosti 30 kg. Během letu jsou sice sva přestupy Nairobi a Doha), ale všechny relativně krátké. Madagaskar je určen milovníkům exotiky, a to jak těm, kteří pobyt stráví na pláži, tak i cestovatelům, objevitelům a milovníkům přírody –  můžete zde vidět mimo jiné krásné chameleony, nebo majestátní baobaby.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Qatar Airways / Kenya Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Varšava od 458 Kč

    Levné letenky do Varšavy seženete u Wizz Air na dubnové a červnové termíny roku 2020. Tato nabídka může znít pro mnoho lidí nezajímavě, ale pokud bydlíte třeba v Brně, tip jistě oceníte. Varšava je krásné město s bohatou historíí, které byste rozhodně na svých cestách po Evropě neměli vynechat. Ve Varšavě navštivte Staré město, Královský hrad, Palác vědy a kultury s vyhlídkou ve 30. patře nebo, pokud si rádi hrajete, Koperníkovo Science Centre.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: duben – červen 2020

  4. Fidži za 21 990 Kč

    V hlavní sezóně na Fidži, za 21 990 Kč z Vídně, to je naprostá pecka, kterou si nesmíte nechat jen tak ujít! Letenky nabízí British Airways se dvěmi přestupy (Londýn, Hongkong), na trase Hongkong – Nadi (Fidži) pak poletíte s Fiji Airways. Fidži je složeno z menších ostrůvků uprostřed Tichého oceánu, a je to opravdový ráj na zemi. Pokud navíc netrváte na luxusním hotelu a soukromé pláži, rozpočet nemusí být astronomický.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: British Airways / Fiji Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Billund od 463 Kč

    Když se řekne Billund, mnoho lidí nebude vědět, o čem je řeč. Když se však zmíní LEGO, chytne se už většina. Billund je tedy město v Dánsku, kde sídlí firma LEGO a kde je i slavný LEGOLAND. Kromě něj zde najdete mnoho muzeí a další zajímavosti – pro více tipů se podívejte do našeho průvodce po Billundu.

    Odlet: Krakow
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen 2020

  6. Quito za 13 490 Kč

    Ekvádor v Jižní Americe teď můžete levně navštívit díky letenkám společnosti Avianca. Termíny na výběr jsou od dubna do července 2020 a pak ještě pár termínů od konce září do listopadu 2020. V ceně je zahrnuto pouze příruční zavazadlo, odbavené je za příplatek. Pokud se do této země vydáte, zvažte delší termín a nákup vnitrostátních letenek na Galapágy. Výlet se vám tím sice trochu prodraží, ale pokud máte aspoň trochu rádi zvířata, neměli byste tyto ostrovy vynechat.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Avianca
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Dortmund od 458 Kč

    Levné letenky do Dortmundu pořídíte na březnové až květnové termíny u Wizz Air, s odletem z Katowic. Dortmund je průmyslovým městem, které bylo během 2. světové války hodně poničeno, ale i přesto zůstalo mnoho památek, které můžete navštívit, a muzeí, které vvám historii připomenou. Na své si příjdou i sportovní fanoušci a zejména ti fotbaloví – své zázemí zde má slavný klub Borussia Dortmund, který se pravidelně dostává do Evropské ligy nebo Ligy mistrů.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen – květen 2020

  8. Manila za 11 990 Kč

    Levné letenky na Filipíny pořídíte od března až do konce roku 2020. Odlet je z Vídně, cena příznivá, nevýhodou delší čas na cestě – přestupuje se v Londýně a Hongkongu, z čehož je jen jeden přestup delší (Hongkong), výhodou je naopak odbavené zavazadlo v ceně letenky. Na Filipínách, pokud máte rádi přírodu a nejedete jen na pláže, se vydejte na sever, do města Batad a alespoň jednu noc zde zůstaňte – bez signálu, mezi rýžovými poli, v nádherné přírodě. V Cristinas Main Village Inn se výborně najíte a můžete přespat v tradičním domku kmene Ifugao (zeptejte se, standardní ubytování je totiž na “běžném” pokoji).

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: British Airways / Cathay Pacific Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Lvov od 482 Kč

    Milovníkům netradičních a neprofláknutých destinací se jistě zalíbí tip na levné letenky do Lvova. Koupíte je na velmi mnoho termínů od března do července 2020 u Wizz Air s odletem z Bratislavy nebo Katowic (mnohem méně termínů). Lvov je kulturním a vzdělávacím centrem západní Ukrajiny a centrum tohoto města se právem nachází na seznamu světového dědictví UNESCO.

    Odlet: Bratislava / Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen – červenec 2020

  10. Phnom Penh za 12 990 Kč

    Od dubna do června 2020 můžete vybírat z velmi mnoha termínů letenek do Kambodži – létá se téměř denně, takže si můžete délku dovolené přizpůsobit dle potřeby. Odlet je z Vídně, během letu jeden rychlý přestup v Bangkoku. Cena zahrnuje jedno příruční a jedno odbavené zavazadlo.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Austrian Airlines / Bangkok Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Athény od 507 Kč

    Hlavní město Řecka můžete levně navštívit díky Wizz Air. Levné letenky do Athén pořídíte již od 507 Kč, s odletem z Vídně (i z KAtowic seženete pár termínů za nižší cenu). V Athénách si užije každý – milovníci gastronomie, historie, kultury, i poflakování se naslepo po uzkých uličkách, mezi bílými domky (ve čtvrti Anafiotika si budete připadat jako na tom nejhezčím řeckém ostrově, s uličkou úzkou tak akorát pro jednoho). Pokud máte rádi technické zajímavosti, udělejte si výlet ke Korintskému průplavu.

    Odlet: Vídeň / Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: duben – květen 2020

  12. Seychelly za 13 490 Kč

    Z Prahy na Seychelly, s jedním přestupem v Curychu, jedním odbaveným a jedním příručím zavazadlem – to je akční nabídka společnosti SWISS. Letět za skvělou cenu 13 490 Kč můžete v březnu a dubnu 2020, případně pak od října 2020 do ledna 2021 a přivítat tak Nový rok na nídherném a exotickém ostrově. Přestupy se dají sehnat i relativně krátké – 3 a 5 hodin, ale můžete narazit i na let, kde je na přestup 9 hodin. Ty můžete využít k návštěvě města – dostanete se do něj pohodlně za 10 minut vlakem přímo z lětiště. Vlaky jezdí od 4:30 do 0:45.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: SWISS
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Brémy od 507 Kč

    Levné letenky do Brém nyní seženete na termíny od března do června 2020 u Wizz Air. S odletem z Vídně je nabízí Wizz Air na mnoho termínů, ať už na prodloužený víkend od pátku do neděle, tak i na libovolně dlouhou dobu. Brémy jsou městem na severu Německa, kde naleznete památky (historické centrum, radnice na seznamu UNESCO), odpočinek u řeky i procházku po největší ZOO v severním Německu kousek za městem.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen – červen 2020

  14. Lima za 14 490 Kč

    Milovníci starýcha  slavných říší si příjdou na své v Peru, kde mohou navštívit slavné Machu Picchu, nebo náhorní plošinu Nazca, v dnešní době pouštní oblastí proslulou svými i několik kilometrů velkými obrazci, které zde vytvořili v dávných dobách indiáni. Do hlavního města Peru, Limy, seženete akční letenky u společnosti Avianca s odletem z Mnichova. Cena zahrnuje pouze příruční zavazadlo, přestup je v Bogotě a letět můžete od března až do listopadu 2020.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Avianca
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Malta od 507 Kč

    Levné letenky na Maltu koupíte na termíny od března do května 2020 u Wizz Air. Odlet je z Vídně a termínů za cenu okolo 500 není mnoho, tak neváhejte dlouho. V květnu už zde může být počasí na koupání, především, pokud máte rádi chladnější vodu. Pro ostatní jsme sepsali průvodce po Maltě, kde naleznete nejen tipy, co na Maltě navštívit.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen – květen 2020

  16. Havaj + 3 dny v San Franciscu za 16 590 Kč

    Parádní výlet si můžete udělat od září 2020 až do ledna 2021. Díky kombinaci letenek společností Scandinavian a United Airlines, si můžete zaletět za velmi příjemnou cenu 16 590 Kč na Havaj, a na cestě tam si udělat 3 nebo 4denní výlet do San Francisca. Na cestě tam můžete vybírat z více variant, zpáteční cesta je daná. Před cestou si nezapomeňte vyřídit povolení ESTA, které byste museli mít i bez delší zastávky v SF. Odlet je z Vídně, druhý přestup v Kodani, a cena zahrnuje 2 příruční a 1 odbavené zavazadlo.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: SAS Scandinavian Airlines / United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Birmingham od 1 015 Kč

    Levné letenky do Birminghamu nyní koupíte u Ryanair na termíny od března do května 2020. Odlet je z Bratislavy a vybírat můžete z termínl od března do května 2020. V Birminghamu si užijí milovníci čokolády, jelikož se zde nachází muzeum Cadbury World – zábavní park v areálu čokoládovny Cadbury. Svůj domovský stadion má v tomto městě slavný fotbalový klub Aston Villa, tak pokud se vám povede sehnat lístky, zajděte si na fotbal – už jen pro tu atmosféru.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen – květen 2020

  18. Nairobi za 10 390 Kč

    Od dubna do května a pak od listopadu do prosince 2020 seženete levné letenky do Keni. Termínů je v těchto měsících k dispozici stále dost a s sebou můžete mít jedno odbavené a jedno příruční zavazadlo. Oba lety jsou s jedním rychlým přestupem (do tří hodin, ale sehnali jsme i 1:30 v obou směrech) v Amsterdamu. Keňa je hlavě zemí, kam se jezdí za zvířaty na safari, ale na své si příjdou i milovníci polehávání a odpočinku na pláží.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: KLM
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás