Nordic Telecom: Ušetřete až 6 660 Kč za 5G internet na doma

Lenka Chládková
Publikováno 26. února 2020

Bez pevného připojení k internetu se v současné době obejde jen málokterá domácnost. Vybrat ale vhodného poskytovatele, který zajistí spolehlivé, rychlé a především stabilní připojení za přijatelnou cenu, ale není vůbec jednoduché. Operátor Nordic Telecom nabízí českým domácnostem Nordic 5G internet, jehož pokrytí se v České republice velmi rychle rozšiřuje. Pokud v některých lokalitách zatím není Nordic 5G dostupný, mohou si zákazníci zvolit i jinou variantu řešení, která zajistí kvalitní připojení. Služby Nordic Telecom jsou bez závazku, bez omezujících datových limitů a navíc za výhodnou cenu.

Nordic Telecom: Řešení pro každou domácnost

Nordic Telecom poskytuje pevný a mobilní internet, provozuje internetovou televizi Nordic TV a nabízí také klasické tarify pro pevné i mobilní telefonování.

Kvalitní pevné vysokorychlostní internetové připojení vzduchem Nordic Telecom zajišťuje prostřednictvím vlastní 5G sítě na frekvenci 3,7 GHz. Díky licencovanému pásmu Nordic Telecom poskytuje větší dosah, stabilitu signálu a odolnost proti povětrnostním vlivům. Vybrat si je možné ze 2 variant:

  • Nordic 5G s rychlostí 40 Mb/s za 395 Kč měsíčně
  • Nordic 5G Plus s rychlostí až 100 Mb/s za 555 Kč měsíčně

Alternativním řešením může být připojení přes optický kabel, LAN, WiFi nebo pevný internet DSL, kde si lze zvolit jeden ze 3 tarifů – DSL S (max. rychlost stahování 20 Mb/s) za 395 Kč měsíčně, DSL M (50 Mb/s) za 495 Kč a DSL L (100 Mb/s) za 555 Kč za měsíc. Zda jsou služby na vaší adrese dostupné si lze ověřit na webové stránce NordicTelecom.cz.

Služby si je možné sjednat bez závazku, což znamená, že smlouva se neuzavírá na dobu 12 či 24 měsíců, ale na dobu neurčitou. Zákazník ji může kdykoli ukončit s třicetidenní výpovědní lhůtou bez jakýchkoli sankcí či poplatků.

Sjednejte si pevný internet za mimořádnou cenu -25 %

Telekomunikační operátor Nordic Telecom připravil na sobotu 29. února 2020 pro nové zákazníky speciální akci. Všechny technologie pevného internetu bude možné pořídit se slevou 25 % z měsíčního paušálu na celé 4 roky.

U různých technologií sleva samozřejmě dosáhne jiné výše, například u tarifu Nordic 5G Plus s měsíčním paušálem 555 Kč zákazník během 4 let ušetří 6 660 Kč. Namísto 555 Kč měsíčně bude platit 416 Kč.

Součástí akce je soutěž o připojení na 4 roky úplně zdarma. Do soutěže budou automaticky zařazeni všichni noví zákazníci, kteří si v sobotu objednají pevný internet. Výherci budou vybráni 1. 4. 2020. U tarifu Nordic 5G se jedná o výhru v hodnotě 26 640 Kč.

Jak uplatnit slevu na pevný internet

Ověřte si dostupnost služeb Nordic Telecom na vaší adrese na stránkách NordicTelecom.cz a v sobotu 29. února 2020 si jednoduše objednejte vámi vybranou službu. Sleva bude poskytnuta automaticky na veškeré objednávky pevného internetu na NordicTelecom.cz.


J
Jan 26.02.2020 – 07:52

Placená propagace tohoto "poskytovatele"? 5G je pouze obchodní název jejich produktu. Technologie byla loni spuštěna v Jižní Koreji.. Vážně si někdo naivně myslí, že když ještě neproběhla aukce freknvencí v ČR, tak že už na 5G fakt jedou?..

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás