Levné letenky z ČR: Seychely za 13 490 Kč, Ammán od 1 432 Kč, Baku za 9 990 Kč

Lapetka
Publikováno 26. února 2020

Abyste mohli na svou vysněnou dovolenou odletět bez dalších průtahů, čekání, a přestupování, vybrali jsme pro vás tipy na zajímavé a levné letenky s odletem přímo z ČR!

  1. Londýn od 515 Kč

    Na velmi mnoho jarních termínů nyní seženete levné letenky do Londýna. Hlavní město Británie má své kouzlo v každém ročním období, a pokud jste v Londýně ještě nebyli, neměli byste s návštěvou váhat. Pokud se pro letenky rozhodnete, sledujte bedlivě situaci ohledně vstupu do země v souvislosti s Brexitem – zatím stačí OP, ale pasem jistě nic nezkazíte. Před cestou se můžete inspirovat také v v našem průvodci po Londýně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen – květen 2020

  2. Seychely za 13 490 Kč

    V březnu a dubnu 2020, a potom také od října 2020 až do ledna 2021, můžete sehnat akční letenky na Seychely. Z Prahy vás na Mahe dopraví společnost SWISS s jedním přestupem v Curychu. Cena zahrnuje jedno příruční a jedno odbavené zavazadlo, takže si stačí jen vybrat, zda chcete letět “hned”, nebo na exotickém místě strávit Silvestr a Nový rok. Sice s předstihem, ale to je občas “cena” za levné letenky.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: SWISS
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Kodaň od 743 Kč

    Levné letenky do Kodaně nyní seženete u irských Ryanair. Na výběr je velmi mnoho termínů na období od dubna až do července 2020. Při zmínce o tomto městě se většině lidí vybaví socha Malé mořské víly, ale Kodaň toho má mnohem více, co nabídnout – toto město je nakloněno eko-turistice (místní milují jízdu na kole), ale je zde například také mnoho uměleckých muzeí, nebo třeba michelinských restaurací. Pro více tipů se podívejte do našeho průvodce po Kodani.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: duben – červenec 2020

  4. New York za 10 990 Kč

    Letět levně přímo z Prahy do New Yorku můžete díky letenkám společnosti Singapore Airlines. Do New Yorku se takto můžete podívat během května, nebo pak od srpna do října 2020. Podzimní termín můžete využít třeba k návštěvě slavného tenisového US Open. Ubytování hledejte mimo centrum – v něm mohou být ceny za pokoj i několikanásobně vyšší, než na okraji města, odkud se kamkoli dostanete pohodlně metrem.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Singapore Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Bari od 637 Kč

    Levně si můžete přímo z Prahy zaletět i do Itálie – na jih tohoto státu. Levné letenky do Bari přináší Wizz Air, ale pár letenek koupíte i u Ryanair – zkuste proto mrknout na oba přepravce a letenky případně nakombinovat, možná tím dosáhnete nižší ceny. Bari je přístavní město v oblasti Apulie a pokud se sem vypravíte, můžete se na cestu připravit v průvodci po Bari, který jsme pro vás také sepsali.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: březen – květen 2020

  6. Moskva za 4 590 Kč

    Přímým letem se dostanete z Prahy i do Moskvy, teď dokonce za příjemnou akční cenu 4 590 Kč. Levné letenky do Moskvy přináší Aeroflot od konce února do dubna 2020. Na výběr je mnoho termínů, i mezi více lety v daný den. V ceně letenky je zahrnuto pouze příruční zavazadlo, za to odbavené si připlatíte okolo 2 000 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Aeroflot
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Bournemouth od 778 Kč

    Na jih Velké Británie, do přístavního městeška Bournemouth, které leží přímo u Lamanšského průlivu, se levně dostanete díky letenkám společnosti Ryanair. Levné letenky do Bournemouth pořídíte na období od února do května 2020, nejvíce levných termínů je přitom v březnu 2020. Bournemouth se nachází asi hodinu (autem) cesty od slavné památky Stonehenge, takže si můžete udělat výlet. Co dál byste měli před návštěvou vědět, si můžete přečíst v naše průvodci po Bournemouthu. Bournemouth patří mezi (na anglické poměry) slunečná města, takže pokud se bojíte typického anglického počasí, toto město by pro vás mohlo být dobrou alternativou.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – květen 2020

  8. Baku za 9 990 Kč

    Od února až do konce roku 2020 můžete sehnat levné letenky do Ázerbájdžánu, konkrétně do jeho hlavního města Baku. Letenky seženete u společnosti Aeroflot s odletem z Prahy a jedním přestupem v Moskvě, na obou cestách byste se měli s přestupem vejít do pět hodin. Pokudá vás lákají neobjevené destinace, není nad čím přemýšlet, ale pokud váháte… přesvědčí vás bahnové sopky, nacházející se u města? Muzeum miniaturních knih? Nebo to, že byste se mohli chlubit návštěvou nejníže položeného (pouhých 28 m. n. m.) hlavního města na světě?

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Aeroflot
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Budapešť od 578 Kč

    Budapešť může mít mnoho lidí spojeno s blízkým letištěm, odkud se levně létá do exotických destinací. To je sice pravda, ale neměli bychom náhled na toto město takto zjednodušovat – Budapešť patří mezi nejhezčí Evropská města! Najdete zde krásnou architekturu, památky, jídlo, i proslavené termální lázně přímo uprostřed města – pokud jste z Čech, neváhejte s koupí letenek (Moraváci asi cestu do Prahy nahradí spojem přímo do Budapešti). Levné letenky do Budapešti seženete na březen – květen 2020 u Ryanair.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen – květen 2020

  10. Chiang Mai za 12 690 Kč

    Mnoho turistů začíná svou dovolenou v Thajsku letem do Bangkoku, případně rovnou na některý z ostrovů. Pokud je ale vašim cílem něco z Thajska vidět a nechcete dovolenou proválet na pláži, můžete začít v Chiang Mai – městu mnoha a mnoha nádherných chrámů na severu Thajska. Zpět na jih můžete letět, nebo jet nočním autobusem – ty jsou zde ultra pohodlné. Cestou navštivte ještě třeba Kanchanaburi, město známé Mostem přes řeku Kwai, Železnici Smrti a průsmykem HellFire Pass. Levné letenky do Thajska seženete na březen a duben 2020 u prémiových Qatar Airways.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Qatar Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Brusel od 617 Kč

    Levné letenky do Bruselu pořídíte u Ryanair s cenou začínající na 617 Kč. Termínů je mnoho, ceny jsou všechny do cca 850 Kč a v Bruselu je toho mnoho co vidět – inspirovat se můžete v našem průvodci po Bruselu. Pokud byste na tento výlet měli trochu více času, zkuste návštěvu spojit také s výletem do nedalekých Brug, které vás jistě okouzlí.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen – červenec 2020

  12. Kolombo & Dubai za 14 990 Kč

    Tyto levné letenky na Srí Lanku nejsou na první pohled až tak levné. Co je však činí velmi zajímavými, je možnost spojení s 2denní návštěvou Dubaje, během přestupu na jedné cestě a velmi rychlý přestup v tomtéž městě na další cestě. Akční letenky seženete na termíny od konce února až do srpna 2020 a cena zahrnuje jedno příruční a neomezený počet odbavených zavazadel o maximální celkové hmotnosti 25 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Emirates Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Eindhoven od 495 Kč

    Levné letenky do Eindhovenu nyní seženete u Ryanair. Odlet je z Prahy a vybírat můžete z termínů od března až do června 2020. Jak se po Eindhovenu pohybovat, kde se ubytovat, nebo co na návštěvě nevynechat, si můžete přečíst v samostatném průvodci po Eindhovenu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen – červen 2020

  14. Auckland za 21 490 Kč

    Akční letenky na Nový Zéland má ve své nabídce společnost China Airlines. Letenky za cenu těsně nad 20 000 Kč pořídíte ještě i na pár termínů v březnu, a pak od května 2020 až do ledna 2021, ale nejvíce termínů je k sehnání od září 2020. Na tomto letu si přístání a vzletů užijete dosyta – na každém letu jsou dva přestupy (Amsterdam, Tchaj-pej) a jeden technický stop (Brisbane). V Tchaj-pej můžete absolvovat prohlídku města zdarma při přestupu delším, než 8 hodin – zabezpečíte ji hned po příletu přímo na letišti.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: China Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Göteborg od 509 Kč

    Levné letenky do Göteborgu má ve své nabídce Ryanair. Let je z Prahy a termíny od března do května 2020. I tomuto městu ve Švédsku jsme věnovali větší pozornost a sepsali jsme k němu samostatného průvodce (po Göteborgu). Druhé největší město Švédska (a páté největší v celé Skandinávii) má co nabídnout mnoha skupinám – je zde jedno z nějvětších nákupních center svého času v Evropě (Nordstan), je centrem kultury, je zde botanická zahrada i obří zábavní centrum pro děti.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen – květen 2020

  16. San Francisco za 11 490 Kč

    V dubnu a květnu a pak také v říjnu 2020 můžete levně letět na západ USA. Akční letenky do San Francisca má ve své nabídce Finnair. San Francisco můžete objevovat samo o sobě, ale může se stát skvělým výchozím bodem pro návštěvu národních parků USA. Let je s jedním velmi rychlým přestupem v Helsinkách a cena zahrnuje pouze dvě příruční zavazadla (nikoliv odbavené).

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Finnair
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Ammán od 1 432 Kč

    Akční letenky nabízí Ryanair také do Jordánska, pro mnohé stále ještě poměrně netradiční a exotické destinace. Letenky seženete s odletem z Prahy již od necelých 1 500 Kč, což je velmi dobrá cena. Termín cesty s můžete vybrat od března do července 2020. Ammán je destinací, které jsme se také věnovali samostatně a sepsali jsme pro vás průvodce po Ammánu, kde najdete všechny nejpodstatnější informace, které byste před cestou mohli potřebovat.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen – červenec 2020

  18. Havana za 14 590 Kč

    Do Karibiku, na exotickou a fotogenickou Kubu, si můžete zaletět za akční cenu se společnost Air France. Let je operován z Prahy, s jedním přestupem ve Francii. Lety můžete vybírat od května do července 2020, přičemž poslední odlet tam je za tuto cenu 24. 6. 2020. Odbavené zavazadlo je za příplatek, v ceně je pouze příruční do 8 kg, ale na cestě zpět můžete mít příruční zavazadla dvě – do 10 a do 2 kg, takže s nákupy suvenýrů se nemusíte moc krotit :) Mezi lety zkuste hledat, dají se nalézt s přestupem 2:25 na jedné a 4:00 na druhé cestě – někdy totiž bývají přestupy i delší.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Air France
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás