Levné letenky: Los Angeles za 8 990 Kč, Boloňa od 359 Kč, karneval v Riu za 13 390 Kč

Lapetka
Publikováno 5. února 2020

Připravili jsme pro vás výběr těch nejzajímavějších akčních letenek do celého světa. Vybírat můžete z tipů po Evropě, ale i dalších kontinentech.

  1. Billund od 283 Kč

    Oba nízkonákladová přepravci, Ryanair i Wizz Air, aktuálně nabízí levné letenky do Billundu. Odlet je z Vídně a klidně můžete hledat i kombinace letenek – tam s Ryanairem, zpět s Wizz Air, nebo naopak – můžete tak dosáhnout ještě zajímavějších cen. Billund je město v Dánsku, známé společností LEGO, která zde más vé sídlo – a nachází se zde i slavný LEGOLAND. Tipy k výletu do Billundu, si můžete přečíst v našem samostatném průvodci.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: únor – březen 2020

  2. New York za 10 690 Kč

    Jistě, New York se dá pořídit v akci i levněji, ale přímým letem z Prahy? Tady byste neměli zaváhat! Levné letenky do New Yorku přináši United Airlines a v ceně sice není odbavené zavazadlo, ale můžete mít s sebou 2 příruční – do 10 kg (56 cm x 35 cm x 22 cm) a do 2 kg (43 cm x 25 cm x 22 cm). Letenky jsou k dispozici již jen na konec srpna a září 2020, ale tento tip na podzimní návštěvu New Yorku byste si neměli nechat ujít.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Kyjev od 567 Kč

    Do hlavního města Ukrajiny, Kyjeva, se nyní levně dostanete díky letenkám společnosti Wizz Air. Letenky seženete na období února – dubna 2020, s odletem z Bratislavy. Pokud preferujete ne úplně profláknuté a moderní destinace, tento tio pro vás může být tím pravým. Levné letenky do Kyjeva v ceně zahrnují pouze příruční zavazadlo.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: únor – duben 2020

  4. Nairobi za 10 990 Kč

    Od konce února až do července 2020 můžete letět za akční cenu do Keni. Levné letenky do Nairobi přináší s odletem z Prahy společnost Turkich Airlines. Cena zahrnuje 2 příruční a neomezený počet odbavených zavazadel, která musí mít dohromady maximálně 46 kg. Během letu je na obou cestách jeden, velmi rychlý, přestup v Istanbulu – na všech letech, které jsme testovali, byly oba přestupy okolo hodiny a půl.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Marrákeš od 1 607 Kč

    Levné letenky do Marrákeše nyní seženete u společnosti Ryanair s odletem z Vídně. O něco dražší lety jsou k sehnání u téže společnosti s odletem z Prahy. Na výběr jsou termíny od konce února do dubna 2020, nejvíce jich je za příznivou cenu k dispozici v březnu 2020.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – duben 2020

  6. Montreal za 11 490 Kč

    Přímým letem z Vídně do Montrealu můžete letět od května až do října 2020, s výjimkou července – na tento měsíc letenky za tuto cenu neseženete. Fanoušci NHL se tak mohou do Kanady vydat na hokejový zápas, jiní obdovovat přírodu a krásy Kanady. Akční letenky do Montrealu nabízí Air Canada a Austrian Airlines.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air Canada / Austrian Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Brusel od 359 Kč

    Levné letenky do Bruselu koupíte u Ryanair, s odletem z Vídně. V Bruselu je toho k vidění mnoho, mimo jiné i méně známý, ale neméně zajímavý čůrající pejsek, nebo Atomium. Pokud však můžete návštěvu trochu protáhnout, doporučujeme návštěvu nedalekých Brugg, které vás jistě okouzlí možná i více, než samotný Brusel. Tomuto městu jsme se pro vás samostatně, takže pokud se tam chystáte, nezapomeňte se podívat na našeho průvodce po Bruselu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair Termíny březen 2020

  8. Bogota za 11 990 Kč

    Od února do března 2020 můžete levně letět do Bogoty v Kolumbii. Během obou cest počítejte s delším přestupem v Istanbulu, který ale můžete využít k bezplatné turistiské prohlídce města. ZAjistíte ji hned po příletu na letišti, případně na zákaznickém servise při rezervaci letenek. Cena letenek zahrnuje 2 odbavená a 2 příruční zavazadla.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Boloňa od 359 Kč

    Do italské Boloni se můžete levně podívat s Ryanairem. Levné letenky pořídíte s odletem z Vídně i Bratislavy na období února a března 2020. Co si v tomto městě počít (kromě degustace výtečné místní kuchyně), se dočtete v našem průvodci po Boloni.
    Odlet Vídeň / Bratislava
    Aerolinky: Ryanair Termíny únor – březen 2020

  10. Uganda za 12 590 Kč

    Od konce února až do listopadu 2020 můžete navštívit za akční cenu Ugandu. Let z Vídně do Entebbe operuje společnost Turkish Airlines. Po cestě je přestup v Istanbulu a jeden technický stop. V Istanbulu se dá sehnat jeden kratší okolo hodiny a na druhé cestě delší – pokud bude delší, než 6 hodin, můžete využít možnosti bezplatné prohlídky města, kterou si zajistíte hned po příletu na letiště.
    Odlet Vídeň
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Bergen od 516 Kč

    Severské země rozhodně nejsou levnou destinací, a tak pokud cestujete s nízkým rozpočtem, měli byste pečlivě vybírat. Troufáme si říci, že norské  město Bergen patří k těm místům, která byste navštívit měli – ne nadarmo jsme jej zařadili v roce 2019 na seznam 7 neprofláklých měst, kam lze levně letět v roce 2019. Levné letenky do Bergenu přináší Wizz Air s odletem z Katowic.
    Odlet Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: únor – březen 2020

  12. Rio de Janeiro za 13 390 Kč

    Tak jako jsou místa, která by každý cestovatel měl navštívit, tak jsou i události, které patří ke kultuře dané země, a byť ohou být komerční, neměl by je nikdo, pokud má tu možnost, vynechat. K takovým patří i karneval v Rio de Janeiro. Vy jej můžete navštívit díky letenkám společnosti KLM. Akční letenky do Brazílie pořídíte s odletem z Prahy od února, až do konce roku 2020. KArneval se koná od 21. do 26. 2. 2020.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: KLM
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Stuttgart od 283 Kč

    Velmi mnoho levných letenek (do pětistovky) je k sehnání na trase Vídeň Stuttgart. Levné letenky pořídíte u Ryanair na období od února do dubna 2020. Stuttgart je německým městem, které má mnoho co nabídnout fanouškům automobilového průmyslu (jsou zde muzea Mercedes-Benz a Porsche), ale i historie a architektury.
    Odlet Vídeň
    Aerolinky: Ryanair Termíny únor – duben 2020

  14. Seychelly za 14 990 Kč

    V květnu a červnu 2020 můžete letět za exotikou – akční letenky na Seychelly přináší Etihad Airways. Let je přímo z Prahy, ale během cesty jsou 2 přestupy – v Amsterdamu a Abú Dhabí. Letenky zahrnují také 1 odbavené zavazadlo do 23 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Etihad Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Milán od 457 Kč

    Levné letenky do Milána na severu Itálie, seženete s odletem z Katowic u společnosti Wizzair. Letenky jsou k dispozici na příjemné jarní termíny od března do května 2020. Během návštěvy Milána nezapomeňte navštívit kouzelné město Bergamo u letiště – některé odlety jsou až ve 20:05, v pohodě vám proto na jeho návštěvu vystačí den odletu. Před cestou do této oblasti si můžete přečíst také našeho průvodce po Miláně.
    Odlet Katowice
    Aerolinky: Ryanair Termíny březen – květen 2020

  16. Los Angeles za 8 990 Kč

    Na východ USA, do města andělů, Los Angeles si můžete zaletět za skvělou cenu 8 990 Kč, kombinací letenek SWISS, United Airlines a Lufthansa – nemusíte se obávat, kliknutím na odkaz níže budete přesměrováni na stránku,mkde koupíte všechny letenky v jednom “balíčku”. LA je skvělým výchozím bodem pro návštěvu národních parků USA, studia Universal, nebo města hazardu, Las Vegas. Levné letenky do Los Angeles zakoupíte ve velkém časovém rozptylu od února do května a pak ještě od října do listopadu 2020.

    Odlet: Budapešť
    Aerolinky: SWISS / United Airlines / Lufthansa
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Dortmund od 457 Kč

    Levné letenky do Dortmundu pořídíte na velmi mnoho termínů v průběhu února až dubna 2020. Letenky pořídíte u Wizz Air s odletem z Katowic. Před odjezdem na letiště se podívejte na jeho webové stránky – občas se zde vyskytnou zajímavé slevy, třeba na parkovné.
    Odlet Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: únor – duben 2020

  18. Zanzibar za 14 990 Kč

    Před českou zimou (pokud tedy ještě nějaká ještě v roce 2020 bude) můžete utéct, respejtive uletět na exotický Zanzibar. Zanzibar je nádherný ostrov v Indickém oceánu, blízko pobřeží Tanzánie. Akční letenky do Zanzibaru seženete u Qatar Airways – v ceně jsou, kromě 2 příručních, také odbavená zavazadla – libovolný počet do celkové hmotnosti 30 kg. Letenky jsou k dispozici od března až do července 2020, s jedním přestupem v Kataru.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Qatar Airways
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás