Levné letenky z ČR: Seychelly za 13 490 Kč, Zadar od 816 Kč, Bombaj za 11 990 Kč

Lapetka
Publikováno 29. ledna 2020

Tipy na levné letenky vám přinášíme každý týden. Tentokrát jsme se zaměřili na ty s odletem z ČR.

  1. Budapešť od 634 Kč

    Od konce února, v průběhu celého března a potom zase koncem dubna – to jsou termíny, kdy se můžete levně podívat do Budapešti. Pro mnoho lidí je sice toto město “za rohem” a pohodlně se do něj z ČR dostanou vlakem, autobusem, nebo autem, ale díky tipu na levné letenky do Budapešti se do tohoto města může vydat za pár korun téměř každý. Průvodce po Budapešti vám poradí, co na návštěvě nevynechat – a nevynechat byste neměli hlavně návštěvu tohoto krásného města. Letenky koupíte u Ryanair s odletem z Prahy.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – duben 2020

  2. Ho Či Minovo Město za 13 790 Kč

    Pokud jste milovníky asijské kuchyně, neměli byste promeškat příležitost ochutnat pravé Pho Bo přímo ve Vietnamu, ideálně na ulici, kam chodí místní. Pokud jídlu neholdujete, Vietnam si vás získá i jinak – nádhernou přírodou a mi.ými lidmi. Levné letenky do Vietmanu teď přináší Turkish Airlines – odlet je z Prahy, s jendím přestupem v Istanbulu – pokud ve vašem termínu bude přestup delší, než 6 hodin, můžete využít bezplatnou prohlídku města – zajistíte si ji přímo na letišt, nebo při rezervaci letenek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Kodaň od 766 Kč

    Velmi mnoho termínů letů do Kodaně je za cenu do 900 Kč k dispozici u společnosti Ryanair. Letět můžete od února do dubna 2020 s odletem z Prahy. Hlavní, a zároveň město Dánska, Kodaň, je ideální na obevování na kole – nebojte, funguje zde systém těch sdílených. Další tipy najdete v samostatném průvodci po Kodani.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – duben 2020

  4. Miami za 10 590 Kč

    Prosluněnou Floridu můžete levně navštívit díky letenkám společností British airways, Finnair a American Airlines – nebojte se, na odkaze pod tímto tipem koupíte letenky najednou. Levné letenky do Miami pořídíte s odletem z Prahy a jedním přestupem v Londýně. Odbavené zavazadlo je za příplatek, cena zahrnuje dvě příruční zavazadla – jedno větší (56cm x 45cm x 25cm) do 10 a jedno menší (40cm x 30cm x 15cm) do 3 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: British Airways / Finnair / American Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Göteborg od 253 Kč

    Do Švédska, konkrétně do Göteborgu, se můžete podívat díky levným letenkám společnosti Ryanair. Odlet je z Prahy, přílet na letiště Landvetter. Lety jsou operovány ve středu a neděli, v obou směrech. Severské země jsou známé tím, že nejsou skrblíkům příliš nakloněné – tipy, jak v Göteborgu ušetřit (nejen), se můžete dočíst v našem průvodci po Göteborgu. Levné letenky do Göteborgu seženete na únor a březen 2020.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – březen 2020

  6. Kolombo za 13 490 Kč

    Přímo z Prahy můžete letět jen s jedním přestupem do Kolomba – hlavního města Srí Lanky, taky známé jako Cejlon. Během letu je také jeden technický stop v Male, takže pokud máte rádi přístání a odlety, tady si jej užijete – navíc nad jedinečnou a exotickou destinací. Srí Lanka je malý stát s přívětivými obyvateli a dostupnými službami – pokud vás láká cestování po vlastní ose bez cestovky, je tohle ideální destinací do začátku. Cena zahrnuje jak příruční, tak odbavené zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Londýn od 523 Kč

    Velmi mnoho termínů letenek do Londýna je na výběr za ceny od 523 Kč do zhruba 1 000 Kč. Letět můžete se společností Wizz Air, na letiště Luton, nebo na Stansted s Ryanairem. U tohoto irského přepravce seženete i pár termínů i z Brna, ale je jich za tuto cenu poměrně málo. Jak se dostat z letiště do centra, nebo jak v Londýně ušetřit, se dočtete v našem průvodci.

    Odlet: Praha / Brno
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: únor – duben 2020

  8. Okinawa za 14 490 Kč

    Levné letenky do Japonska s odletem z Prahy seženete u společnosti China Airlines. Letenky pořídíte od května do července 2020, v ceně je zahrnut jedno odbavené zavazadlo a libovolný počet odbavených (celková hmotnost musí být do 30 kg). Na obou cestách je jeden vemi rychlý přestup v Amsterdamu a jeden delší v Tchaj-pej, kde můžete využít bezplatné turistické prohlídky města (můžete si zařídit po příletu na letišti).

    Odlet: Praha
    Aerolinky: China Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Milán od 258 Kč

    Do italského Bergama poletíte, když se budete chtít podívat do Milána. A když se budete chtít podívat do Milána, neměli byste návštěvu právě Bergama vynechat – je to kouzelné město, jehož nejzajímavější a nejstarší část se nachází na kopci, kam se pohodlně dostanete pozemní lanovkou, nebo autobusem. Levné letenky do Milána pořídíte u společností Ryanair s odletem z Prahy nebo Brna, v průběhu února a března 2020.

    Odlet: Praha / Brno
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – březen 2020

  10. Rio de Janeiro za 13 390 Kč

    Levné letenky do Brazílie nyní seženete s příletem do města Rio de Janeiro, a to na celý rok 2020. Letenky pořídíte s odlety již od počátku února, a tak můžete navštívit slavný karneval, který se tento rok bude konat od 21. 2. do 26. 2. 2020, přičemž nejvíce dostupných termínů je od března do června 2020. Letenky kupujte u společnosti KLM, s odletem z Prahy a krátkým mezipřistáním v Amsterdamu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: KLM
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Zadar od 816 Kč

    Chorvatsko není jen letní koupání. Mnoho chorvatských měst nabízí zajmavé historické památky, kterým se třeba v letních vedrech právem vyhýbáte. Levné letenky do Zadaru můžete využít právě k návštěvě tohoto nádherného historického města. Letenky pořídíte u Ryanair, s odletem z Prahy na březen a duben 2020. Jelikož toto město za návštěvu rozhodně stojí, sepali jsme k Zadaru samostatného průvodce.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen – duben 2020

  12. Phuket za 13 590 Kč

    Letět do Thajska můžete i přímo za exotikou – nemusíte na to jít přes Bangkok. Levné letenky do Thajska pořídíte i s příletem přímo na Phuket, kde se můžete začít rovnou opalovat. Pokud vás zajímají jen přírodní krásy, můžete návštěvu hlavního města Thajska klidně vynechat. Letenky přináší Turkish Airlines s odletem z Prahy. Cena letenky zahrnuje příruční i odbavené zavazadlo (libovolný počet do 30 kg celkem). Zkuste v dostupných termínech hledat – najdete rychlejší přestup v Istanbulu. Pokud v něm budete déle, než 6 hodin, zajistěte si přímo na letišti bezplatnou prohlídku města.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Benátky od 864 Kč

    Sice už po světoznámém karnevalu, ale i tak by každý cestovatel měl alespoň jednou Benátky navštívit. Nenechte se odradit řečmi o špinavých a páchnoucích kanálech, nebo turisty na každém rohu – ano, toto místo je možná trochu přelidněné, ale to neznamená, že byste jej měli na svých cestách vynechat. A ne, kanály nepáchnou :) Levné letenky do Benátek přináší s odletem z Prahy Ryanair na březen 2020. Jak se dostat z letiště do centra, nebo kde se v Benátkách ubytovat, jsme pro vás také sepsali.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen 2020

  14. Seychelly za 13 490 Kč

    Zaletět si za teplem do exotické destinace můžete od konce února do dubna 2020 – na Seychelly. Levné letenky nabízí společnost SWISS s jedním rychlým přestupem v Curychu. V ceně je jedno odbavené a jedno příručníé zavazadlo. Leteky jsou dostupné od konce února do března 2020.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: SWISS
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Stockholm od 512 Kč

    Přinášíme vám také tip na levné letenky do Švédska, konkrétně hlavního města Švédska, Stockholmu. Letenky pořídíte na únor a březen 2020, s odletem z Prahy, u společnosti Ryanair. Stockholm, přezdívaný Benátky Severu, leží na 17 ostrovech a nabízí zajímavou architekturu, krásné památky i přírodu. Milovníci skupiny ABBA zde naleznou muzeum této slavné kapely.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – březen 2020

  16. Auckland za 21 490 Kč

    V polovině roku 2020, od května do července, můžete levně letět do Aucklandu. Akční letenky na Nový Zéland přináší společnost China Airlines a cena zahrnuje jedno příruční a libovolný počet odbavených zavazadel do celkové hmotnosti 30 kg. Letenky na Nový Zéland se dají pořídit i levněji, ale odlet z Prahy za tuto cenu je příjemným bonusem. Po cestě je jeden rychlý přestup v Amsterdamu, a jeden delší v Tchaj-pej – zde ale můžete využít nabídku letiště k bezplatné turistické prohlídce města, kterou si zajístíte přímo na letišti po příletu, případně na zákaznickém servise při koupí letenek.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: China Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Eindhoven od 766 Kč

    V průběhu celého března a na počátku dubna 2020 můžete levně letět do Eindhovenu. Toto nizozemské město by měli navštívit předevčím milovníci architektury, a to jak té moderní, tak i zminulých století – nachází se zde skoro 150 památkově chráněných budov. Další tipy si můžete přečíst v našem průvodci po Eindhovenu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: březen – duben 2020

  18. Bombaj za 11 990 Kč

    S Turkish Airlines se teď levně dostanete i do Indie. Levné letenky s odletem z Prahy koupíte od konce února do dubna 2020 s příletem do Bombaje. Cena letenek zahrnuje jak dvě příruční, tak neomezený počet odbavených zavazadel do celkové hmotnosti 30 kg. Během letu je na obou cestách jedem přestup v Istanbulu.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás