Levné letenky na víkend: Londýn od 497 Kč, Stavanger od 463 Kč, Sofie od 495 Kč

Lapetka
Publikováno 22. ledna 2020

Tento týden vám přinášíme tipy na levné letenky na víkend. Většinou se jedná o prodloužené víkendy, takže, pokud pracujete, budete si muset vzít den volna. Našli jsme ale i takové lety, kde si vystačíte s volným víkendem.

  1. Oslo od 462 Kč

    Levné letenky do Osla, na letiště Torp, seženete s odletem z Katowic i Krakowa. Letět tam můžete ve čtvrtek nebo v pátek, zpátky v sobotu, neděli i pondělí, takže si můžete víkend nakombinovat, jak potřebujete. Pokud si pro odlet vyberete Katowice, podívejte se před odjezdem na stránky letiště – občas jsou zde nabízeny velmi zajímavé slevy, třeba na parkovné.

    Odlet: Katowice / Krakow
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: únor – březen 2020

  2. Londýn od 497 Kč

    Z Bratislavy můžete levně letět do hlavního města Velké Británie. Levné letenky do Londýna přináší Wizz Air, v ceně je pouze příruční zavazadlo. Pro cestu do Velké Británe bedlivě sledujte situaci okolo brexitu – zkontrolovat si pas a mít jej pro všechny případy připravený určitě nebude na škodu. Protože Londýn patří mezi ta dražší města, přečtěte si před odletem náš článek, jak ušetřit v Londýně.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – březen 2020

  3. Brusel od 502 Kč

    Na prodloužený víkend od pátku do pondělí můžete letět do Bruselu. 4 dny nejsou v tomto případě na škodu a vyplatí se den dovolené vzít (v pátek je odlet až ve 21:05), můžete se totiž zajet podívat do nedalekých Brugg, které si jistě zamilujete. Letenky seženete s odletem z Bratislavy u Ryanairu. Pokud se pro tento výlet rozhodnete, podívejte se také na našeho průvodce po Bruselu.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – březen 2020

  4. Billund od 283 Kč

    Billund je malé, ale důležité město v Dánsku, na Jutském poloostrově. Významné je toto město tím, že zde byla založen společnost LEGO a nachází se zde i věhlasný zábavní park LEGOLAND. Levné letenky do Billundu seženete s odletem z Vídně na období února a března 2020. LEtenky přináší Ryanair. I tentokrát jsme pro vás sepsali samostaného průvodce po Billundu.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor – březen 2020

  5. Sofie od 495 Kč

    Bulharsko není úplně tou top destinaci v Evropě, ale taky nepatrří mezi místa, která byste měli vynechat. Hlavní město, Sofie, leží hned vedle pohoří Vitoša, což dodává tomuto místu zvláštví atmosféru, kterou v jiných hlavních městech nezažijete – podívat se na horizont a vidět hory tak blízko. Levné letenky do Sofie seženete s odletem z Bratislavy od pátku do neděle, nebo pondělka. Pokud budete mít čas, můžete se klidně do Vitoši vydat na trek.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – květen 2020

  6. Štětín od 462 Kč

    Sice do sousedního Polska, ale na jeho severozápandí cíp, blízko německých hranic a Baltského moře, si můžte levně zaletět na víkendový výlet z Krakowa. Letět můžete ve čtvrtek (20:35), s návratem v sobotu večer (odlet ze Štětína 22:30), přičemž 2 dny na návštěvu tohoto města budou jistě stačit. Pokud rádi objevujete menší a neznámá místa, neměli byste si tento tip nechat ujít. Levné letenky do Štětína přináší Ryanair.

    Odlet: Krakow
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – březen 2020

  7. Stavanger od 463 Kč

    Nádherně fotogenické město je Stavanger – a na své si přijdou milovníci přírody a adrenalinu na Preikestolen (skála čnící 609 metrů nad mořem) i ti, kteří raději obdivují krásy města – barevné domečky na pobřeží se jen tak neokoukají. Velmi zajímavé je také staré město s největší zástavbou dřevěných domků v severní Evropě. Levné letenky do Stavangeru seženete  na únor a březen 2020 u společnosti Wizz Air, s odletem z Katowic.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: únor – březen 2020

  8. Oděsa od 462 Kč

    Oděsa je město v jižní Ukrajině, ve kterém se nacházejí dva největší ukrajinské přístavy. Leží na pobřeží Černého moře, blízko hranic s Moldávií. Důvodů, proč navštívit Oděsu mimo hlavní sezónu, je mnoho – je to cenově velmi příznivá destinace a jsou zde k viděni zajímavosti jako Potěmkinovy schody nebo katakomby pod městem. Levné letenky do Oděsy pořídíte na prodloužený víkend od čtvrtku do soboty během ledna až března 2020. Letenky seženete u obou nízkonákladovek a můžete je samozřejmě pro dosažení nižší ceny i kombinovat.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air
    Termíny: leden – březen 2020

  9. Athény od 502 Kč

    Do města se světoznámými památkami a země s vynikající gastronomií, se můžete levně podívat z Vídně. Levné letenky do Athén, hlavního města Řecka, pořídíte na období února a března 2020 u Wizz Air. Lety tam jsou od čtvrtka do soboty, zpět pak od soboty do pondělí.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: únor – březen 2020

  10. Bari od 502 Kč

    Kouzelná atmosféra přímořského města na jihu Itálie, luxusní kávička za bezva cenu, těstoviny a pizza, na které budete dlouho vzpomínat a hlavně příjemné počasí – to je Bari. Levné letenky do Bari pořídíte na období leden – březen 2020 z Vídně u Wizz Air. Tam můžete letět v pátek, zpět od soboty do pondělí. Pokud vás zajímá, co v Bari nevynechat, kde se ubytovat, nebo dobře najíst, přečtěte si našeho průvodce po Bari.
    Odlet Víšeň
    Aerolinky: Wizz Air Termíny leden – březen 2020

  11. Brémy od 502 Kč

    Brémy, druhý největší přístav v Německu, jsou zároveň jedním z nejhezčích měst Německa, které rozhodně stojí za návštěvu. Vy se do něj můžete levně podívat z Vídně se společností Wizz Air. K dispozici je mnoho termínů od ledna až do března 2020 – odlet je buď ve čtvrtek nebo v sobotu, přílet pak od soboty do pondělka.
    Odlet Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air Termíny leden – březen 2020

  12. Turku od 483 Kč

    Ve finském městě Turku, založeném již ve 13. století, naleznete vedle loděnice i doky, kde se  stavějí největší lodě světa. Město je moc hezké samo o sobě, a tak k návštěvě vybízí nejen milovníky lodí. Levné letenky do Turku seženete s odletem z Krakowa, u společnosti Wizz Air. Termínů není mnoho, a tak zbytečně dlouho neváhejte! Letenky jsou k dispozici v průběhu ledna a února 2020.
    Odlet Krakow
    Aerolinky: Wizz Air Termíny leden – únor 2020

  13. Niš od 495 Kč

    Niš, město na jihovýchodě Srbska a jedno z nejstarších měst Evropy, můžete levně navštívit díky letenkám společností Ryanair (z Bratislavy) a Wizz Air (odlet z Vídně). Pro oba dopravce platí, že letenky jsou k dispozici na víkendové termíny od pátku do pondělí, Wizz Air odlétá v pátek po 18 hodině, takže ušetříte i den dovolené. Levné letenky do Niše jsou k dispozici v únoru a březnu 2020.
    Odlet Bratislava / Vídeň
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air Termíny únor – březen 2020

  14. Charkov od 501 Kč

    Druhý dnešní tip na levné letenky Ukrajiny, vás nasměruje naopak na severovýchod Ukrajiny, k hranicím s Ruskem, do města Charkov. Levné letenky seženete od března do května 2020 u společnosti Wizz Air s odletem z Krakowa.
    Odlet Krakow
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen – květen 2020

  15. Eindhoven od 463 Kč

    Levné letenky do Eindhovenu nabízí Wizz Air s odletem z Katowic. Lety jsou operovány od čtvrtku do soboty tam, v sobotu a pondělí pak zpět. Tipy k tomu výletu seženete v samostatném průvodci po Eindhovenu, který jsme pro vás sepsali. Letenky seženete na březen 2020.
    Odlet Katowice
    Aerolinky: Wizz Air Termíny březen 2020

  16. Dortmund od 462 Kč

    Velmi mnoho termínů letů seženete na období ledna až března 2020 do Dortmundu. Lety provozují Wizz Air i Ryanair, obě společnosti přitom nabízejí odlet z Vídně, proto můžete k dosažení nejnižší ceny letenky libovolně kombinovat. Odlet je ve čtvrtky, pátky a soboty, přílet pak od soboty do pondělí.
    Odlet Vídeň
    Aerolinky: Ryanair / Wizz Air Termíny leden – březen 2020

  17. Malmö od 463 Kč

    Levné letenky do Malmö, třetího největšího města ve Švédsku, nyní seženete s odletem z Katowic u společnosti Wizz Air. Na tyto víkendové lety seženete ideální termín od pátku do neděle, přičemž v pátek se odlétá ve 13:55 a v neděli pak z Malmö až ve 22:20, takže plně využijete 2 dny a nemusíte si brát dovolenou. Letenky seženete na období od ledbna do března 2020.
    Odlet Katowice
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: leden – březen 2020

  18. Varšava od 483 Kč

    Tohle je velmi zajímavá nabídka především pro jihomoraváky – levné letenky do Varšavy z Vídně. Varšava je nádherné město, které mnozi opomíjíme, protože je poměrně daleko na cestu autem a poměrně blízko na let. Je to ale chyba, Varšava je jedno z hlavních měst v Evropě, jehož návštěvu byste neměli vynechat. Letenky pořídíte u Wizz Air, nejlevněji na období března 2020. Letět tam můžete ve čtvrtek nebo v pátek, zpátky v neděli nebo pondělí.
    Odlet Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: březen 2020


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás