Skrblíkův týden: Dálniční známka 2020 za korunu, nové kupony McDonalds, výprodej parfémů

Olga
Publikováno 23. prosince 2019
  1. Flixbus: Až 70% slevy při včasné rezervaci

    Vánoční atmosféru v nejznámějších evropských destinacích už jen stěží lze stihnout, ale i tak je možné začít plánovat cesty se skvělou cenou od společnosti Flixbus. Díky dynamickým cenám lze při včasné rezervaci ušetřit až 70 % z cen. Např. do německého Berlína se dostanete již od 390 Kč, do Drážďan od 249 Kč nebo do rakouské Vídně od 299 Kč. Před nákupem se nezapomeňte zastavit u Skrblíka pro slevový kupon Flixbus.

  2. Kika: Dálniční známka 2020 za 1 korunu

    Pokud nakoupíte v kamenných prodejnách nebo v e-shopu KIKA do 31. prosince 2019 za více než 10 000 Kč, získáte jako bonus k nákupu roční dálniční známku na rok 2020 za 1 korunu. Akce se nevztahuje na nákup ve výprodejového, zlevněného a akčního zboží. Podrobné informace najdete na stránkách Kika.cz.

  3. Spartoo.cz: Slevy až 60 %

    V e-shopu s dámským, pánským a dětským oblečením Spartoo.cz nakoupíte nyní se slevou až 60 %. Ve výprodeji se nachází kousky jako obuv světoznámé značky Timberland, moderní tenisky Fila, oblečení Nike a adidas Original nebo volnočasové zboží Converse. Slevový kupon Spartoo je již připraven.

  4. Dedoles: Vánoční výprodej se slevami více jak 60 %

    E-shop Dedoles s veselými ponožkami, spodním prádlem a oblečením odstartoval vánoční výprodej se slevami i více jak 60 % z původních cen. Vánoční ponožky se soby, ozdobami nebo stromky tak pořídíte od 110 Kč za pár, trička od 198 Kč, mikiny od 318 Kč a kvalitní legíny od 218 Kč. Na veselé spodní prádlo je nyní ještě akce 2+1 ZDARMA při zadání slevového kuponu Dedoles ve tvaru GMV2.

  5. eObuv.cz: Winter Sale se slevou až 70 %

    Zimní výprodeje probíhají také v internetovém obchodě eObuv.cz. Přislíbeny jsou slevy až do výše 40 %, ale při důkladném hledání lze narazit i na položky se 70% slevou. Např. dámská kabelka Jenny Fairy, pánské polobotky OTTIMO nebo dětské sněhule Muflon zlevněné z původních 699 Kč na pouhých 209 Kč. Do 24. prosince 2019 navíc eObuv.cz plní přání a každý den zlevňuje vybrané nové produkty až o 30 %.

  6. Parfemy.cz: Bestsellery se slevou až 58 %

    Parfemy.cz nabízí bestsellery mezi vůněmi se slevou až 58 %. Ve výběru jsou např. vůně Calvin Klein – Eternity Air For Women od 799 Kč za 50 ml, Hugo Boss – Boss Bottled Infinite od 985 Kč za 50 ml (u balení 200 ml je doprava zdarma) nebo Chloé – Nomade od 839 Kč za balení 30 ml. Dále v sekci Výprodej je výběr parfémů, toaletních vod, tělových mlék a kosmetiky se slevou až 46 % a v sekci Akce naleznete široký výběr zboží s cenou sníženou i o více jak 50 %.

  7. O2: 20% sleva na celý sortiment Leifheit

    Pro zákazníky O2 je připravena 20% sleva na veškerý sortiment značky úklidových potřeb pro domácnost Leifheit. Vysoce kvalitní zboží pro praní, sušení i žehlení, úklid, doplňky do kuchyně, čističky a zvlhčovače vzduchu nebo osobní váhy získáte o 20 % levněji, pokud si na webu O2ExtraVýhody.cz necháte vygenerovat slevový kupon Leifheit. Akce platí do 31. prosince 2019 a nelze kombinovat s jinou akční nabídkou.

  8. Datart: Braun Cashback – peníze zpět

    Při nákupu vybraných produktů značky Braun v prodejnách Datart lze získat zpětný bonus až do výše 1 500 Kč. Pro ženy jsou v nabídce některé modely epilátorů Braun Silk-épil a Silk-expert, pro muže pak holicí strojky vybraných modelů Braun Series a multifunkční zastřihávač. Po nákupu stačí účtenku zaregistrovat přes odkaz na webu a bonus bude vyplacen. Akce platí do 31. ledna 2020.

  9. McDonald’s: Nové slevové kupóny v aplikaci

    V aplikaci McDonald’s nyní naleznete slevové kupóny, se kterými ušetříte i více jak 50 % z ceny. Filet-O-Fish přídíte již za 39 Kč místo původních 85 Kč, Double Cheeseburger + střední hranolky za pouhých 65 Kč nebo Velké McMenu + 2 ks Chicken Strips za skvělých 135 Kč. Každý slevový kupon McDonald’s lze použít pouze jednou a nelze kombinovat s jinými akcemi.

  10. Penny Market: Za nákupy hrdinové filmu Ledové království

    Za každých utracených 200 Kč nákupu získáváte 1 bod, body vlepujete na sběratelskou kartičku, kterou získáte na pokladnách prodejen PENNY nebo na webu. Za 15 bodů pořídíte plyšovou postavičku Elsy, Olafa, Pratrolla, Anny, Svena nebo Salamandra Bruniho za 149,90 Kč nebo po nasbírání 32 bodů za doplatek 49,90 Kč. Plyšové hračky lze zakoupit také za plnou cenu 299 Kč. Extra body můžete získat za nákup bonusových produktů, které naleznete v aktuálním letáku PENNY. Body je možné sbírat do 4. března 2020 a uplatnit je lze do 18. března 2020 nebo do vydání zásob.

  11. SportObchod.cz: Zimní výprodej a slevy až 70 %

    SportObchod.cz odstartoval Zimní výprodej a s ním i slevy až 70 % na vybrané zboží. Za zlomek ceny je možné pořídit výbavu na hokej, badminton, tenis, squash, fotbal, cyklistiku míčové sporty, ale také sportovní oblečení a mnoho dalšího. Zimní výprodej nebude trvat dlouho a zboží rychle mizí. Slevový kupon SportObchod.cz naleznete u Skrblíka.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás