Tipy z AliExpressu: 12 naprostých zbytečností, nekupujte si je!

Redakce
Publikováno 26. prosince 2019

Již několik měsíců se snažíme najít zajímavé tipy na výhodné nákupy z Aliexpressu. Vybíráme nejen dle ceny, ale např. i dle praktičnosti, osobní zkušenosti nebo dáme na doporučení vás čtenářů. Dnešní díl bude s blížícím se koncem roku zcela jiný. Praktičnost zde vůbec nehledejte, poměr výkon/cena bude taky nejspíše na bodu mrazu. Každopádně i tento výběr bude dokreslením toho co všechno lze na Aliexpressu nalézt. Říká se, že všechno má svého kupce, ale v těchto případech si troufáme tvrdit, že se bude hledat velice obtížně. Posuďte sami.

S nákupem vám pomůže náš návod na AliExpress.

Ušetřete další až 4 % z nákupu na AliExpressu

Cashback Tipli.czJe to jednoduché. Nejprve se zdarma zaregistrujte v cashbackovém portálu Tipli.cz. Do AliExpressu se poté proklikněte přes odkaz na webu Tipli.cz. Získáte tak až 4 % z celého nákupu zpět na svůj bankovní účet.

Jak je to možné? E-shopy běžně vyplácí provozovatelům internetových stránek provize, pokud jim přivedou nového zákazníka. Tipli.cz a další cashbacky tuto myšlenku dotáhly ještě dále, o svou provizi se rozdělí se zákazníkem.

PS: Při registraci na Tipli.cz získáte na uvítanou bonus až 300 Kč.

Zaregistrovat se do Tipli

  1. Tipy z AliExpressu: 12 naprostých zbytečností, nekupujte si je!

    Epesní mikina

    Srdce výstředního muže, ale i ženy jistě zaplesá při pohledu na tuto sadu velice zajímavých mikin. Extrovertové již ládují nejrůznější kousky do nákupního košíku.

    Kdo není ve formě a nemá pekáč buchet na břiše, tak mu ho tato mikina vytvoří. Kdo je málo drsný, zdrsní svou celkovou vizáž mikinou s lebkou. Kreativita návrhářů zde neměla hranic a kdo hledá něco výstředního, najde to pravé ořechové. Pokud se chystáte na karneval či maškarní bál, můžete si u tohoto prodejce zajistit první cenu nebo alespoň skokana roku za zajímavý kostým.

  2. Tipy z AliExpressu: 12 naprostých zbytečností, nekupujte si je!

    Kostka na erotické hrátky

    Po několikaletém manželství může být společné souznění již jakýmsi stereotypem. Tato kostka o 12 stranách však může otočit pomyslným kormidlem a ze směru nuda v postelových hrátkách nastavit zcela jiný kurz.

    Tento malý “kamínek štěstí” vám totiž vymyslí nejrůznější polohy a akce. Vymýšlet tak ani jeden z páru nebude muset zcela nic. Vše se nechá na náhodě a na vás pak je nechat se unášet na vlně nových prožitků. Zde bychom v žebříčku výkon/cena udělili medailovou pozici.

  3. Tipy z AliExpressu: 12 naprostých zbytečností, nekupujte si je!

    Travní žabky

    V zimě už jen můžete vzpomínat na krásné léto, kdy jste si užívali na pláži u moře či na chalupě. Pro ty, kteří si chtějí připomenout bosé chození po čerstvě posečené trávě, vymysleli čínští inženýři po sérii konceptů a slepých uliček tuto skvělou obuv u nás známou jako žabky.

    Tráva není samozřejmě pravá – jedná se o imitaci. Ale tím lépe, protože jinak byste museli tuto obuv zalévat, hnojit a sekat. Takže zavřete oči a můžete vzpomínat na horké dny. Dle nejnovějších zpráv z Aliexpressu je již návrh na pískové žabky – pro ty, kteří rádi chodí po písku.

  4. Tipy z AliExpressu: 12 naprostých zbytečností, nekupujte si je!

    Trencle s pr.. (se zadkem)

    Spodní prádlo se dá na Aliexpressu nalézt snad v tisících nejrůznějších typech. Trenýrky se zadkem má ale odvahu prodávat jen málokdo. Tento prodejce zdůvodňuje existenci takového produktu tím, že se dá využít na halloweenské párty nebo při jiných událostí, které jsou s Halloweenem spojené.

    Možná ještě na některou bujarou silvestrovskou oslavu by se tento módní kousek mohl hodit. Kdo ví. Každopádně na nošení na doma to nebude, protože se v tom musí velice špatně sedět.

  5. Tipy z AliExpressu: 12 naprostých zbytečností, nekupujte si je!

    Klávesa ENTER

    Tady nějaká přidaná hodnota v praktičnosti bude. Nejen ve formě antistresové hračky, ale i po technické stránce je tato klávesa opravdu vymyšlena obdivuhodně. Stačí ji přes USB konektor připojit k vašemu PC a můžete ji začít používat.

    Věřte, že stisknutí klávesy ENTER nabude zcela jiných rozměrů – a to doslova, protože velikost klávesy je přes 20 cm. Zda stisk doprovodíte i pořádným bouchnutím necháme jen na vás, ale pocit úlevy se zcela jistě po stisku této klávesy dostaví.

  6. Tipy z AliExpressu: 12 naprostých zbytečností, nekupujte si je!

    Pavoučí náušnice

    Pokud máte na pracovišti neoblíbeného kolegu nebo dokonce šéfa, který je arachnofobik pak neváhejte s nákupem. Tyto náušnice totiž udělají obrovskou službu. Nepřítel se k vám již nepřiblíží a nebo to udělá s obrovským přemáháním.

    Vám ubude práce, kterou by vám mohl zadat a můžete se tak věnovat jiným zajímavějším věcem. Použít lze i při rozchodu s přítelem, který pavouky nemá v lásce tak jako vy jeho.. Mnoho způsobů použití, přitom taková malá blbůstka za málo peněz.

  7. Tipy z AliExpressu: 12 naprostých zbytečností, nekupujte si je!

    100 dolarový toaleťák

    Pokud nejste v žebříčku Forbes na předních příčkách, tak asi nezakusíte jaké by to bylo s opravdovými bankovkami. Ale Aliexpress to vyřešil alespoň tímto produktem.

    A navíc bude z lepšího a praktičtějšího papíru co se hygieny týče. Takže neváhejte a kupujte, protože tolik stodolarovek namotaných na jedné ruličce za cenu kolem dvou dolarů nikde nekoupíte. A ten údiv návštěv, které navštíví vaši toaletu za to přeci stojí.

  8. Tipy z AliExpressu: 12 naprostých zbytečností, nekupujte si je!

    WC štětka zn.Trump

    A v Americe ještě zůstaneme a v oné místnosti vlastně také. Protože k toaleťáku nelze nekoupit tuto záchodovou štětku – stylově ve tvaru prezidenta USA Trumpa. Jeho pověstná kštice, která je mnohdy neprávem terčem kritiků byla totiž inspirací návrhu této hygienické pomůcky do každého WC.

    Právem tedy může být prezident hrdý, že se přičinil o blaho a čistotu nejednoho záchodu ve Spojených státech a doufejme, že i u nás.

  9. Tipy z AliExpressu: 12 naprostých zbytečností, nekupujte si je!

    ???

    Zde bychom se neradi pouštěli na tenký led, protože nás napadá opravdu ledacos… masáž rtů či trénink obličeje?

    Kdo ví, raději tento produkt přeskočíme, protože darovat ho doma ženě tak máme tichou domácnost..

  10. Tipy z AliExpressu: 12 naprostých zbytečností, nekupujte si je!

    Silikonová Elfka

    V Praze je nevěstinec se silikonovými pannami (i když pannami zde asi není to pravé slovo). A pokud pánové patříte mezi příznivce takové zábavy, nemusíte již nikam chodit a můžete si rovnou nakoupit dle svých preferencí jednu takovou kamarádku na doma.

    Aliexpress má prostě vše na co si vzpomenete. U tohoto prodejce se nám nepodařilo zjistit, zda je k produktu návod k použití.

  11. Tipy z AliExpressu: 12 naprostých zbytečností, nekupujte si je!

    3D triko s mužnou hrudí

    Komu příroda nenadělila v podobě chlupaté hrudi, může svůj handicap hravě nahradit. Toto tričko z vás udělá skoro chlupatou opici a zvlášť zezadu již skoro jako šimpanz opravdu vypadat budete. Nebo jiné triko z vás udělá kulturistu se sixpackem.

    Tato trička totiž smáznou výše uvedené nedostatky a pomůžou z vás udělat lepšího člověka. Neberte to za 18 dolarů :-)

  12. Tipy z AliExpressu: 12 naprostých zbytečností, nekupujte si je!

    Pes jako hot dog

    A na konec opět zvířátka. I ten kdo moc anglicky nemluví asi ví co znamená hot dog. Pokud tedy máte nějakého zimomřivého pejska doma, udělejte z něho opravdu horkého modela po kterém se bude každá fenka otáčet, stříhat ušima a kmitat ocáskem.

    Tento kostým je bohužel pouze ve variantě s hořčicí, takže moc na výběr nemáte. Pejsek bude ale i tak velmi rád, že na něj myslíte.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Tipy z AliExpress


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás