Levné letenky na únor: Kuala Lumpur za 9 590 Kč, Kyjev od 466 Kč, Bangkok z Prahy za 12 590 Kč

Lapetka
Publikováno 18. prosince 2019

Tak, jako každý týden, vám i tuto středu přinášíme tipy na levné letenky do celého světa – tentokrát jsme se zaměřili na lety s termíny v únoru 2020. Zároveň je nejvyšší čas letenky pořídit, pokud je zvažujete jako dárek pod stromeček :)

  1. Štětín od 465 Kč

    S aerolinkami Ryanair se levně dostanete na severozápad Polska, do málo známého města Štětín, přesto jednoho z nejvýznamějších měst Polska. Zajímavostí je, že až se jedná o námořní přístav, neleží bezprostředně u moře – řeka Odra zde ústí do Baltského moře a je pro lodě dostatečně široká. Levné letenky do Štětína pořídíte v únoru, lety jsou operovány z Krakowa v úterky a čtrvtky – jak odlet, tak přílet.

    Odlet: Krakow
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2020

  2. Kuala Lumpur za 9 590 Kč

    Na několik únorových termínů, i na přelom s lednem a březnem, seženete levné letenky do Malajsie. Tato asijská země, která sousedí s Thajskem, je také oproti této zemi méně navštěvovaná, ale neprávem. I zde naleznete nádherné pláže, krásnou přírodu, přívětivé místní obyvatele a i zde si pochutnáte na skvělé asijské kuchyni a čerstvém exotickém ovoci. Malajsie je rozvinutou zemi s pokročilou infrastrukturou, takže je tato země vhodná i pro začínající cestovatele po vlastní ose. Letenky za skvělou cenu přináší společnost China Southern Airlines a cena zahrnuje jedno odbavené a jedno příruční zavazadlo.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: China Southern Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Stuttgart od 370 Kč

    Velmi mnoho levných letenek do Stuttgartu nabízí společnost Ryanair. Stuttgart je místem, které má co nabídnout, a pokud máte rádi německy mluvící země, neměli byste návštěvu tohoto města vynechat. Za všechny atrakce v tomto městě můžeme zmínit například muzeum Porsche nebo Mercedes-Benz, které jistě zaujmou motorové nefanoušky. Levné letenky do Stuttgartu pořídíte s odletem z Vídně i Krakowa v průběhu celého února 2020.

    Odlet: Vídeň / Krakow
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2020

  4. Las Vegas za 7 490 Kč

    Co se stane ve Vegas, zůstane ve Vegas. Tuhle slavnou hlášku si můžete na vlastní kůži vyzkoušet díky akčním letenkam do města hazardu. Ve druhé polovině února seženete levné letenky do Las Vegas díky kombinaci společností British Airways a American Airlines. Let má jen jedno velmi rychlé mezipřistání v Londýně. Pokud si chcete západ USA trchu procestovat, můžete se za tuto akční cenu vrátit v polovině března. Pokud chcete letět jen “na otočku”, termíny se dají dobře nakombinovat i během února. Odbavené zavazadlo je u těchto letenek za příplatek.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: British Airways / American Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Alicante od 867 Kč

    Pokud nejste milovníci tepla, ale lákají vás jižanské země, může být jejich návštěva mimo prázdniny pro vás tím pravým. Levné letenky do Alicante, přístavního města na jihu Španělska, přináší společnost Ryanair s odletem z Berlínského Schonefeldu. V ceně letenky je pouze příruční zavazadlo, ale na rychlý výlet na jih by měl střední batůžek stačit.

    Odlet: Berlín (Schonefeld)
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2020

  6. Bali za 12 999 Kč

    Ve druhé polovině února 2020, a také na přelomu února a března, pokud chcete delší dovolenou, můžete levně letět do Indonésie. Akční letenky na Bali přináší společnost China Southern Airlines a letenky seženete s odletem z Vídně. Let zahrnuje jedno rychlé mezipřistání a jeden technický stop. V ceně letenky je i odbavené zavazadlo.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: China Southern Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Oslo od 465 Kč

    Levné letenky do Osla, hlavního města Norska, seženete u společnosti Ryanair s odletem jak z Katowic, tak i z Krakowa. Katowice jsou pro většinu z nás blíže, na druhou stranu z Krakowa je k dispozici více termínů. Pokud poletíte z Katowic a na letiště pojedete autem, využijte slevu v rámci programu Fly Silesia – auta s českou a slouvenskou SPZ mají 50% slevu na nehlídané parkoviště č. 2 a 25% slevu na hlídané parkoviště č. 3.

    Odlet: Katowice / Krakow
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2020

  8. Tchaj-pej za 8 790 Kč

    Levné letenky na Taiwan pořídíte na úbor 2020 u Air China. Tento ostrov v sobě skrývá velké zajímavosti – ať už jde o přírodu, moderní mrakodrapy, fantastické jídlo, nebo milé a přívětivé lidi. Letenky za skvělých 8 790 Kč zahrnují jedno odbavené a jedno příruční zavazadlo a během obou letů je po cestě jedno mezipřistání v Šanghaji.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Milán od 398 Kč

    Levné letenky do Milána seženete tentokrát z Vídně. K dispozici jsou termíny hlavně v první polovině února, letenky nabízí společnost Ryanair a v ceně je pouze příruční zavazadlo, což by však mělo stačit. Město Milán je známé především jako centrum módy, ale na své si příjdou i milovníci architektury a gastronomie. V Miláně nevynechejte návštěvu monumentálního hřbitova – Cimitero Monumentale di Milano. Za zhlédnutí rozhodně stojí dva mrakodrapy osázené stromy a keři – Vertical Forest, neboli svislý les. Domy opravdu tento dojem budí. Pokud budete mít čas, nevynechejte ani návštěvu historického centra městečka Bergamo, které máte po cestě z a na letiště.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2020

  10. Dillí za 11 690 Kč

    Velké množství termínů letenek do Dillí přímo z Prahy, je k dispozici v únoru 2020. Let operuje společnost Ukraine International Airline, cena zahrnuje jedno příruční a dvě odbavená zavazadla. Po cestě je jedno mezipřístání v Kyjevě – pokud bude některé z nich delší a během dne, můžete čas využít k návštěvě města.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ukraine International Airline
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Billund od 398 Kč

    Městečko Billund není úplně nejznámější turistickou destinací. Když se však řekne Legoland, jistě už všichni budete vědět. V Billundu vznikla kdysi první LEGO továrna, je zde sídlo této společnosti a nachází ze zde zábavní park Legoland se spoustou staveb a soch postavených z této stavebnice, horských dráh a vodních atrakcí. Další tipy k výletu do Billundu jsme pro vás sepsali v samostatném článku. Levné letenky do Billundu nabízí v průběhu celého února 2020 společnost Ryanair s odletem z Vídně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2020

  12. Pittsburgh za 8 990 Kč

    Letenky za parádní cenu seženete do města tučňáků, Pittsburghu u společností British Airways a American Airlines. Sportovní fanoušci vědí o čem je řeč, všem ostatním můžeme prozradit, že se jedná o slavný hokejový tým Pittsburgh Penguins, tedy tučňáci – tým, se kterým je spojovám Jaromír jágr, který zde začal svou kariéru a kde odehrál více, než deset let. Odbavené zavazadlo u tohoto letu je za příplatek, létá se tam i zpět vždy v úterý a středy a během každé cesty budete mít jedno, relativně krátké, mezipřistání v Londýně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: British Airways / American Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Brusel od 466 Kč

    Hlavní město Belgie můžete navštívit doslova za pár korun díky společnosti Ryanair. Lety z Krakowa seženete pod 500 Kč ve druhé polovině února 2020. Pokud tyto letenky koupíte, zvažte v rámci tohoto výletu také návštěvu Brugg. Zatímco Brusel je hlavním městem se vším všudy, Bruggy jsou nádherným historickým městem s nezapomenutelnou atmosférou. Ne nadarmo získaly přezdívku Benátky severu. Před odletem si přečtěte také našeho Průvodce po Bruselu.

    Odlet: Krakow
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2020

  14. Bangkok za 12 590 Kč

    Přímo z Prahy seženete levné letenky do Thajska na druhou polovinu února 2020. Během letu  je jeden přestup v Šanghaji a cena zahrnuje kromě příručního také dvě odbavená zavazadla do 23 kg. Pokud máte v plánu Thajsko procestovat, zkuste začít netradičně, na severu v horách, příroda je tam úžasná. Pokud budete mít štěstí, seženete let do Chiang Mai, přímo navazující na vaše přistání, takže nebudete ztrácet čas.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: China Eastern Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Kyjev od 466 Kč

    Levné letenky do Kyjeva seženete u společnosti Ryanair s odletem z Katowic. Pokud vyhledáváta ne úplně profláknuté destinace, jsou tyto letenky pro vás tím pravým. Letenky si můžete nakombinovat dle libosti na kratší i delší dobu.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2020

  16. Taškent za 11 990 Kč

    Levné letenky pořídíte na únor 2020 také do Uzbekistánu, velmi neobvyklé destinace. Pokud vás tyto zatím neobjevené země lákají, pak neváhejte a využijte nabídky společnosti Turkish Airlines. V ceně letenky jsou dvě příruční zavazadla a neomezený počet těch odbavených, s limitem celkové hmotnosti 30 kg. Tam můžete letět denněod pondělí do čtvrtku a zpátky každý dne kromě pondělků a pátků.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Athény od 867 Kč

    Levné letenky do Athén seženete v průběhu celého února 2020, levnější termíny pak ke konci měsíce. Odlet je z Katowic, kde můžete mít slevu 50% na parkovné na nehlídaném parkovišti, přímo u letiště. Letenky nabízí Ryanair. V Athénách nezapomeňte na návštěvu olympijského stadiónu a čtvrti Anafiotika, kde si dejte práci a vyhledejte uličky široké tak akorát pro jednoho člověka – procházka je kouzelná a dovede vás na nádhernou vyhlídku na celé Athény a protější kopec.

    Odlet: Katowice
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: únor 2020

  18. Panama City za 11 390 Kč

    Panama je malou, ale velmi zajímavou zemí ve Střední Americe. Tato destinace vás určitě okouzlí nedotčeným deštným pralesem, dvěmi oceány, a krásnými bílými plážemi. Letenky nabízí společnost Turkish Airlines, cena zahrnuje dvě příruční a dvě odbavená zavazadla a vybírat můžete z termínů v průběhu celého února 2020. Odlet je z Vídně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás