Tipy z lékárny: 10 vánočních dárků pro ženy od 159 Kč

Olga
Publikováno 14. prosince 2019

Nejlepším způsobem, jak doplnit vitaminy a minerály, je pestrá a vyvážená strava a celkově zdravý životní styl. Někdy ale ani to nezajistí správnou hladinu látek v těle a je třeba sáhnout po doplňcích stravy.

V každém věku a fázi života má ženské tělo své specifické požadavky na mikroživiny, které lze pohodlně dodat ve formě doplňků stravy. Jedny jsou třeba pro ženy v nejrůznějších životních fázích, další pak ve zralejších letech. Ať už jde o doplňky stravy pro těhotné a kojící, na hubnutí, imunitu, energii a soustředění nebo zlepšení kvality kůže, nehtů a vlasů.

Dodatečná sleva na váš nákup

V lékárnách Benu, Dr. Max, Lékárna.cz a Pilulka můžete získat dodatečnou slevu až 9 % na celý Váš nákup, stačí se bezplatně registrovat do cashbacku Tipli. Jako dárek na uvítanou získáte dalších 100 Kč.

Jak funguje cashback?

Provozovatelé obchodů běžně vyplácí provizi internetovým stránkám za každého přivedeného zákazníka. Čím dražší nákup zákazník provede, tím vyšší provizi majitel stránek získá.

Cashbacky tuto myšlenku posouvají dál: O získanou provizi se rozdělí se zákazníkem. Pokud by při nákupu cashback nevyužil, peníze zůstanou obchodu.

10 doplňků stravy pro ženy

  1. Centrum Pro ženy 60 tablet

    Tipy z lékárny: 10 vánočních dárků pro ženy od 159 KčDoplněk stravy Centrum Pro ženy obsahuje vyvážený poměr vitamínů, minerálů i stopových prvků a je vyvinutý speciálně pro potřeby ženského organismu. Přípravek má kromě esenciálních vitamínů, jako jsou například vitamíny skupiny B, A a C, vysoký obsah vápníku, železa a kyseliny listové.

    Vitaminy B, mangan, hořčík a fosfor podporují energii, vitaminy A, C a D, selen, měď a zinek zajišťují správnou funkci imunitního systému. Další obsažené látky napomáhají krásným vlasům, nehtům a normálnímu stavu kůže, k tvorbě kolagenu a hormonů štítné žlázy.

    Doporučená denní dávka pro dospělé je 1 tableta.

    Zdroj fotky: DrMax.cz

  2. GS Pupalka Forte s vitaminem E 70+30 kapslí

    Tipy z lékárny: 10 vánočních dárků pro ženy od 159 KčPupalka je rostlina, která pochází ze Severní Ameriky, z jejich semen se lisuje velmi kvalitní olej s blahodárnými účinky na ženské zdraví.

    Obsahuje kyselinu linolovou, což je silný antioxidant, a kyselinu gama-linolenovou, která blahodárně působí na kůži a na ženské hormony, především v období menstruačních cyklů a menopauzy. Pravidelná konzumace podporuje činnost srdečního a cévního systému, upravuje hladinu cholesterolu v krvi, zlepšuje imunitu a kvalitu vlasů, nehtů a kůže. Udržuje pohyblivost a zdraví kostí i kloubů.

    Doporučené dávkování je 1–2 kapsle denně.

    Zdroj fotky: Benu.cz

  3. DONNA HAIR Forte 2 měsíční kúra 60 tobolek

    Tipy z lékárny: 10 vánočních dárků pro ženy od 159 KčStrukturu a kvalitu vlasů ovlivňuje soubor tří aminokyselin, který byl v doplňku stravy DonnaHAIR navýšen, a tím byl posílen jeho účinek. Extrakt kopřivy dvoudomé podporuje tvorbu keratinu pro rychlejší nástup, což přináší viditelné výsledky na kvalitě vlasů.

    Pečuje o pokožku hlavy, následně vlasy přirozeně rostou, jsou pevnější, mají větší lesk a zářivou barvu. Výsledky jsou viditelné již po jednom měsíci pravidelného užívání.

    Nepřekračujte dávku 1 tobolky denně. Výrobek je vhodný i pro těhotné a kojící ženy.

    Zdroj fotky: Lékárna.cz

  4. Naturprodukt Forfemina Slim na odvodnění těla a 60 kapslí

    Tipy z lékárny: 10 vánočních dárků pro ženy od 159 KčZvýšená hmotnost může být způsobena zadržováním vody v těle. Proto je tady doplněk stravy Forfemina Slim, který přebytečnou vodu odvádí a brání proti otokům dolních končetin.

    Extrakt z hořkého pomeranče urychluje metabolismus, brusinkový prášek chrání buňky před volnými radikály, výtažek z kopřiv a extrakt z černého pepře odvodňují a odstraňují toxiny, jablečný prášek podporuje normální chuť k jídlu, zinek chrání buňky před stresem a chrom pomáhá udržovat normální stav glukózy v krvi.

    Nadměrné zadržování vody je často způsobeno špatnou životosprávou, konzumací některých léků, dlouhodobým stáním nebo alergiemi. Projevuje se náhlými otoky v oblasti pasu, rukou, nohou a neočekávaným zvýšením váhy. Pro zlepšení stavu se doporučuje užívat 1 kapsli dvakrát denně.

    Zdroj fotky: Lékárna.cz

  5. VitaHarmony Gravital pro těhotné a kojící ženy 60 tablet

    Tipy z lékárny: 10 vánočních dárků pro ženy od 159 KčKomplex 24 vitaminů a minerálů Gravital je obohacený o selen a jód, které často chybí v pestrém jídelníčku. Dlouhodobě a šetrně vyrovnává hladiny látek v organismu. Obsahuje např. vápník, draslík, fosfor, hořčík, vitamin A, selen a ve vysokém množství vitamin C, E, B12, D3, kyselinu listovou nebo železo.

    Začít s užíváním je doporučeno již před plánovaným otěhotněním, v těhotenství, ale také v průběhu kojení. Dávkování je stanoveno na 1 tabletu denně. Výrobek neobsahuje lepek, cukr, škrob, barviva ani konzervační látky a je vhodný pro diabetiky.

    Zdroj fotky: Pilulka.cz

  6. Viridian Fertility for Women 60 kapslí

    Tipy z lékárny: 10 vánočních dárků pro ženy od 159 KčNejlepší možná přírodní podpora, to je Viridian Fertility for Women. Obsah vitaminů, minerálů, inositolu nebo citrusových bioflavonoidů podporuje ženskou plodnost, revitalizaci organismu a posílení kondice.

    Významné zastoupení ve složení má např. vitamin C, který je důležitý pro regeneraci, předchází možným zánětům a blahodárně působí na imunitu. Vitamin E je důležitý antioxidant a napomáhá zpomalování stárnutí buněk a zlepšuje hojení ran. Inositol má vliv na metabolismus tuků a reguluje hladinu cholesterolu v krvi. Vitamin B6 zbavuje únavy, závratí a zánětů spojivek a kyselina listová působí na normální růst a vývoj plodu.

    Pokud lékař neurčí jinak, lze brát 2 kapsle denně s jídlem.

    Zdroj fotky: Pilulka.cz

  7. GS Merilin Harmony 90 tablet

    Tipy z lékárny: 10 vánočních dárků pro ženy od 159 KčV období menopauzy je GS Merilin Harmony správná a ověřená volba. Jedná se o přírodní a nehormonální doplněk stravy vytvořený dle potřeb žen v období klimakteria.

    Ženám, které chtějí zůstat svěží i v dalších letech, působí na psychickou pohodu a vyrovnanost díky obsahu ploštičníku hroznatého, který účinkuje podobně jako estrogen (ženský pohlavní hormon), třezalky tečkované s uklidňujícími účinky a vápníku a vitaminu D3, které pomáhají udržet pevné kosti.

    Pro zajištění optimálního účinku je doporučeno užívat 1 tabletu denně během jídla po dobu alespoň 2 měsíců.

    Zdroj fotky: Lékárna.cz

  8. Imedeen Time Perfection 120 tablet

    Tipy z lékárny: 10 vánočních dárků pro ženy od 159 KčSvým optimálním složením proti stárnutí pleti si produkt Imedeen Time Perfection od uživatelek vysloužil skvělé hodnocení.

    Složky Marine Complex a LycoPhence GS jsou silnými antioxidanty, které bojují se škodlivými volnými radikály, regenerují již narušenou pleť a chrání ji před předčasným stárnutím. Výtažek z heřmánku pleť zklidňuje.

    Zlepšení kvality a hydratace pleti, redukce vrásek, červených žilek a pigmentových skvrn se projevuje při užívání 1 tablety dvakrát denně po dobu alespoň 12 týdnů. Pleť bude na dotek měkčí, jemnější a hladší a to nejen v obličeji, ale i na celém těle.

    Zdroj fotky: Lékárna.cz

  9. Dr.Bohm Dýňové tablety pro ženy 30 tablet

    Tipy z lékárny: 10 vánočních dárků pro ženy od 159 KčTéměř každá čtvrtá žena bojuje s inkontinencí, neboli slabostí močového měchýře, což je způsobeno uvolněným svalstvem měchýře a pánevního dna ve spojení se zvýšenou tělesnou námahou, smíchem, kašlem nebo kýchnutím.

    Dýňová jádra mají při řešení tohoto problému dlouholetou tradici. Posilují funkci močového měchýře i pánevního dna u žen. Doplněk stravy neobsahuje fruktózu, laktózu, kvasnice, lepek ani umělá barviva. Dávkování je stanoveno na 1 tabletu dvakrát denně po dobu prvních dvou týdnů. Poté 1 tabletu denně před spaním v trvání minimálně tří měsíců.

    Zdroj fotky: Lékárna.cz

  10. Multivitamin Centrum Silver 50+ pro ženy 30 tablet

    Tipy z lékárny: 10 vánočních dárků pro ženy od 159 KčMultivitamin Centrum Silver 50+ pro ženy je speciálně vyvinutý doplněk stravy s vyváženým složením pro potřeby aktivní ženy ve věku 50+.

    Obsahuje vitamin D a vápník přispívající k udržení zdravého stavu kostí, vitaminy skupiny B společně s železem, manganem, hořčíkem a fosforem regulují rovnováhu hormonů v těle a podporují celkovou vitalitu. Další složky jsou např. vitamin C, kyselina listová, biotin nebo selen.

    Centrum pro ženy je vhodným doplňkem pro dodání všech potřebných látek, které si tělo nedokáže vzít z vyvážené stravy. Doporučeno je užívat 1 tabletu denně.

    Zdroj fotky: Benu.cz


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás