Levné letenky: Chile za 14 490 Kč, Bologna od 407 Kč, Honolulu za 19 990 Kč

Lapetka
Publikováno 11. prosince 2019

Vánoční přípravy vrcholí a vy tak máte jedny z posledních příležitostí pořídit svým blízkým nezapomenutelný dárek v podobě letenky. Ty nejzajímavější tipy jsme pro vás shrnuli do tohoto článku.

  1. Brusel od 705 Kč

    Levné letenky do Bruselu koupíte s odletem přímo z Prahy u společnosti Ryanair. Brusel je zajímavý sám o sobě, ale pokud můžete, vyhraďte si na návštěvu Belgie trochu více času a zajeďte se podívat také do Brugg – tohle město vás svou atmosférou a architekturou jistě okouzlí! Akční letenky do Bruselu jsou k dispozici od ledna do března 2020 a, jak už to u nízkonákladovek bývá, v ceně je pouze příruční zavazadlo. Průvodce po Bruselu nemusíte shánět jinde – sepsali jsme ho pro vás sami!

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – březen 2020

  2. Honolulu za 19 990 Kč

    Parádní letenky jsou k sehnání na duben a květen 2020. Havaj, to je přesně ta destinace, kterou vidáme v televizi a říkáme si, že bychom tam někdy chtěli jet. No a proč si tento sen konečně nesplnit? Levné letenky na Havaj pořídíte s odletem z Vídně za baťovských 19 990 Kč a v ceně jsou dvě příruční a jedno odbavené zavazadlo. Letenky nabízí společnosti SAS (Scandinavian Airlines) a United Airlines. Pokud chcete dát někomu pod stromeček dárek, o kterém se bude doma ještě hodně dlouho mluvit, jsou tyhle letenky jistotou.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: SAS / United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Göteborg od 788 Kč

    Levné letenky do Göteborgu seženete již od prosince 2019, až do února 2020 – od března a dále již začínají zdražovat. Letenky nabízí společnsot Ryanair a výhodou jsou nízké ceny při odletu z Prahy, Vídně i Krakova, takže ať u bydlíte kdekoliv, můžete si vybrat najbližší letiště. Co v Göteborgu nevynechat, nebo jak v něm ušetřit, si přečtete v našem průvodci po Göteborgu.

    Odlet: Praha / Vídeň / Krakov
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019 – únor 2020

  4. Santiago de Chile za 14 490 Kč

    Jižní Amerika je další destinací, kam aktuálně seženete letenky za dobrou cenu. Levné letenky do Chile aktuálně nabízí za skvělých 14 490 Kč společnost Delta Air Lines a vybírat můžete z termínů od prosince 2019 až do července 2020. V ceně je odbavené a dvě příruční zavazadla a let zahrnuje jeden přestup v Atlantě, takže si nezapomeňte vyřídit cestovní povelení ESTA.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Delta Air Lines
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Paříž od 840 Kč

    Romantický výlet můžete absolvovat z Bratislavy do Francie – levné letenky do Paříže seženete u Ryanair od prosince 2019 do února 2020. Cena zahrnuje pouze příruční zavazadalo, ale na krátký městský výlet by to mělo stačit. Odlety i přílety jsou vždy v úterý a sobotu. Před odletem si přečtěte našeho průvodce po Paříži – nízkonákladové společnosti létají na vzdálenější letiště, kde platí nižší poplatky. V našem průvodci mimo jiné zjistíte, jak se dostanete do centra města.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019 – únor 2020

  6. Bali za 14 490 Kč

    Přímo z Prahy seženete levné letenky do Indonésie. Vybírat můžete ze stále velkého množství termínů od února až do června 2020. Akční letenky na Bali nabízí společnost China Airlines a během cesty jsou dva, ale poměrně rychlé přestupy. Příjemná cena 14 490 Kč je o to zajímavější, že v ceně je zahrnut neomezený počet odbavených zavazadel, s omezením pouze váhy – dohromady mohou mít maximálně 30 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: China Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Niš od 520 Kč

    Netradiční destinaci, srbský Niš, můžete levně navštívit díky letenkám společnosti Ryanair. Lety (v obou směrech) jsou vždy v pondělí a pátek, takže můžete letět i jen na prodloužený víkend. Toto ještě ne úplně objevené město nadchne nejen milovníky historie – jedná se o jedno z nejstarších měst jižní Evropy, kde najdete mnoho historických staveb a památek. Levné letenky do Niše pořídíte od prosince 2019 do března 2020, ale i později bude cena jen o něco málo vyšší, než 1 000 Kč.

    Odlet: Bratislava
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019 – březen 2020

  8. Guam za 14 790 Kč

    Ještě stále jsou k dispozici levné letenky na exotický tichomořský ráj – ostrov Guam. Cena zahrnuje kromě odbaveného i dvě příruční zavazadla, takže si s sebou můžete dle libosti přibalit kolik knížek chcete, nebo jakékoliv sportovní a šnorchlovací vybavení. Letenky seženete během května a června 2020 u společnosti China Airlines. Výhodou těchto letenek je také to, že odlet je přímo z Prahy a dva přestupy na každé cestě jsou relativně rychlé.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: China Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Milán od 407 Kč

    Levné letenky do Milána znamenají dvojí zábavu za jednu cenu. Nízkonákladové společnosti většinou létají na letiště, která jsou od center měst poměrně vzdálená, a nic jiného než letiště tam nebývá. Jinak je tomu na cestě do Milána – letiště se nachází u města Bergamo, které by za návštěvu stálo i samo o sobě. Historické centrum k kouzelnými uličkami se nachází na prudkém kopci, ale nahoru se můžete svézt pohodlně lanovkou (po zemi), nebo autobusem. Letět můžete z Vídně, Brna i Prahy. Nejlevněji pořídíte letenky během ledna a února 2020.

    Odlet: Praha / Brno / Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – únor 2020

  10. Iguazú za 13 690 Kč

    Za skvělou cenu 13 690 Kč se můžete podívat do Jižní Ameriky. Do Brazilského Iguazú se dostanete díky kombinaci letenek od KLM a Latam Airlines. Iguazú je známé hlavně díky vodopádům, které se zde nacházejí a které představují největší systém vodopádů na zemi, takže pokud rádi cestujete, je to jedno z míst, které byste rozhodně neměli při svých cestách vynechat. Odlet je přímo z Prahy a cena zahrnuje pouze odbavené zavazadlo.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: KLM / Latam Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Oslo od 589 Kč

    Letenky do hlavního města Norska, Osla, pořídíte levně u společnosti Ryanair. Na cenu do tisíce korun se dostanete od prosince 2019 do února 2020, za cenu do 1 300 Kč můžete cestovat až do června 2020. Oslo se považuje za jedno z nejzelenějších měst světa a na své si příjdou milovníci architektury i gastronomie. Levné letenky do Osla seženete s odletem z Vídně i Krakova.

    Odlet: Vídeň / Krakov
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: prosinec 2019 – únor 2020

  12. Manila za 10 590 Kč

    Kouzelné Filipíny, zemi několika tisíc ostrovů, můžete navštívit v hlavní turistické sezóně za skvělých 10 590 Kč. Tuto zemi si zamilují milovníci přírody, válení u pláže, jídla, potápění a šnorchlování – v této, zatím ne úplně profláknuté destinaci, si zkrátka každý příjde na své. Pokud se vydáte na sever, ubytujte se aspoň na jednu noc v kouzelném Batadu, kde není ani mobilní signál. Pokud se sem jen zastavíte, dejte si jídlo u Cristina´s Main Village Inn & Restaurant a na chvíli se jen zastavte a kochejte tou krásou kolem. Letenky můžete kupovat u Air China s odletem z Mnichova, v ceně jsou i dvě odbavená zavazadla. Případný delší přestup v Pekingu můžete využít k návštěvě města nebo Velké čínské zdi – stačí si na letišti přímo v Pekingu vyřídit na počkání víza (zdarma).

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Bournemouth od 573 Kč

    Levné letenky do Bournemouthu nabízí s odletem přímo z Prahy aerolinky Ryanair. Bournemouth je moz hezké přímořské městečko, které je známé hlavně fotbalovým fanouškům. Další informace k tomuto městečku najdete v našem průvodci po Bournemouthu. Odlety i přílety jsou vždy ve čtvrtek a neděli a nejlevnější letenky seženete na leden 2020. V dalších měsících se pak s cenou dostanete něco málo nad 1 000 Kč.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden 2020

  14. Los Angeles za 9 990 Kč

    Přímým letem z Vídně do Los Angeles za 9 990 Kč – to je cenová bomba! K dispozici je již jen pár posledních letenek na duben 2020, proto neváhejte dlouho. V ceně je sice pouze příruční zavazadlo, ale pokud poletíte jen na krátkou návštěvu města, mělo by vám stačit. Letenky přináší United Airlines. Nezapomeňte, že k cestě do USA je potřeba mít vyřízeno cestovní povolení ESTA.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: United Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Thessaloniki od 744 Kč

    Levné letenky do Řecka, konkrétně do jeho druhého největšího města, Thessaloniki, seženete s odletem z Vídně u společnosti Ryanair. Toto město, známé jako Soluň, leží na severu Řecka přímo u moře. Najdete v něm také mnoho zajámavých historických staveb a muzeí, ale samozřejmě ne tolik, jako v Athénách – na druhou stranu, není tolik přeplněné turisty, takže se tady budete cítít více jako v opravdovém Řecku. Letenky okolo 800 korun seženete v lednu a únoru 2020, v březnu a dubnu 2020 již pak kolem tisícovky.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – únor 2020

  16. Okinawa za 11 590 Kč

    Levné letenky do Japonska, konkrétně do Okinawy, nabízí od února do června 2020 společnost Air China. Okinawa je místem, kde rostou slavné japonské sakury, které v období, na které můžete koupit letenky, dokonce kvetou, takže tyto letenky byste si neměly nechat ujít! Letenky zahrnují jak dvě odbavená, tak jedno příruční zavazadlo a jsou jen s jedním přestupem v Pekingu. Pokud budete mít na přestup delší čas, můžete si dopředu zajistit prohlídku Velké čínské zdi – řidič vás vyzvedne na letišti, zaveze k ní a odveze zase zpět – časově bychom cestu hromadnou dopravou moc nedoporučovali. Pokud budete chtít navštívit centrum, vystačíte si, když z letiště pojedete vlakem. Pokud se rozhodnete letiště opustit, vyřiďte si přímo na místě vízum (zdarma, na počkání).

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Bologna od 407 Kč

    Italská gastronomie, včetně espressa, jsou celosvětově proslulé, tak proč si nezaletět na originál – levné letenky do Bologni pořídíte za cenu večeře pro jednoho. Tipy, co při návštěvě nevynechat, nebo jak ušetřit, se dočtete v našem průvodci po Boloni. Létá se z Vídně, lety provozuje Ryanair a nejlevněji seženete letenky v lednu a únoru 2020, ale i během března a dubna se do tohoto italského města dostanete za cenu okolo 1 000 Kč.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: leden – únor 2020

  18. Sydney za 22 990 Kč

    Levné letenky do Austrálie se neobjevují často, a pravdou je, že cena 22 990 Kč není z nejlevnějších. Nicméně, pokud vezmete v potaz, že odlet je z Prahy, v ceně je i odbavené zavazadlo, vybírat můžete z termínů od března do července 2020 a let je jen s jedním přestupem, cena se najednou zase tak vysoká nezdá. Pokud vás Austrálie láká, neváhejte! Levné letenky do Sydney přináší společnost Korean Air a za stejnou cenu můžete pořídit i lety z Prahy do Brisbane.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Korean Air
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás