Skrblíkův týden: Sleva 2 000 Kč do Mall.cz, levné cyklo oblečení, super sleva do H&M

Redakce
Publikováno 7. března 2016
  1. Sleva 2 000 Kč na MALL.cz za aktivaci kreditky

    E-shop Mall.cz ve spolupráci s Raiffeisen BANK opět nabízí slevu 2 000 Kč z ceny nákupu za aktivaci nové kreditní karty MALL.cz. Po vyčerpání slevy je možné kartu ihned zrušit.
    Vedení karty je zpoplatněno 50 Kč měsíčně, nicméně během prvních 12 měsíců může být tento poplatek vrácen, stačí s kreditkou každý měsíc alespoň jednou zaplatit.
    Kreditní karta Mall.cz umožňuje čerpat cashback 2 % až do výše 12 000 Kč ročně, nakupovat na Mall.cz na splátky bez navýšení nebo využívat slevy u partnerů programu Raiffeisen Club.

  2. Cyklistický týden v Lidlu

    Od čtvrtka 10. března 2016 nabízí Lidl v akci vybavení pro cyklisty. Za 229 Kč je možné koupit dámský a pánský cyklistický dres Crivit, za 249 Kč cyklistické kalhoty Crivit, za 399 Kč cyklistickou softshellovou bundu Crivit a za 399 Kč cyklistickou nepromokavou bundu Crivit. V nabídce jsou ještě cyklistické ponožky, rukavice, batoh nebo funkční spodní prádlo.
    Zobrazit leták

  3. Tesco: Slevové kupóny na březen 2016

    Tesco vydalo nové kupóny na první nákup v internetovém obchodě Potraviny on-line. Slevové kódy v hodnotě 120 / 300 / 500 Kč je možné použít pouze na první objednávku.
    Zobrazit kupóny

  4. H&M: Sleva 25 % na jeden výrobek + doprava zdarma

    Jen do 9. března 2016 nabízí H&M slevu 25 % na jeden výrobek a zároveň na poštovné zdarma. Stačí si stáhnout mobilní aplikaci H&M (Android/Apple) a během nákupu v ní zadat kód 0356.

  5. Sportisimo: Sleva na dámské oblečení ku příležitosti MDŽ

    K příležitosti Mezinárodního dne žen probíhá ve Sportisimu do 9. března 2016 akce, jejíž součástí jsou slevy 20 % na nezlevněné vybrané dámské kategorie a slevy 10 % na již zlevněné vybrané dámské kategorie. Nárok na slevu mají pouze registrovaní členové Sportisimo Clubu. Vstup do něj je bezplatný. Více informací

  6. Intersport: Sleva 20 % na jeden pár obuvi

    Slevu 20 % na 1 pár obuvi zakoupené v Intersparu mohou až do 7. dubna 2016 čerpat zákazníci O2. Stačí si nechat poslat kód z programu O2 Extra výhody, nabídku lze na každé telefonní číslo čerpat jen jedenkrát. Pokud nemáte SIM kartu od O2, můžete si zdarma objednat. Slevu na boty získáte na této stránce.

  7. Parfumérie Marionnaud: Sleva 20 %

    Dvacetiprocentní slevu v parfumeriích Marionnaud mohou pro změnu čerpat zákazníci T-Mobile v rámci programu Našim pro radost. Sleva je platná při nákupu nad 1 500 Kč, stačí si nechat poslat kód.

  8. Billa: Za 1 500 bodů sleva 10 % na další nákup

    Do 15. března 2016 Billa nabízí možnost směnit 1 500 bodů z Billa Bonus clubu za slevu 10 % na další nákup. Akci není možné kombinovat s jinými slevovými kupóny a nevztahuje se na nákup tabákových výrobků, BILLA poukázek, dobíjecích kupónů nebo zálohovaných obalů. Vyplatí se jí využít pro velký rodinný nákup. Informaci o počtu bodů najdete na konci pokladního bloku. Více informací


m
márty 09.03.2016 – 12:56

Bacha na to rušení kreditky "hned po vyčerpání slevy", jak píšete. Není tomu tak, přímo u formuláře je podmínka: "V případě ukončení smlouvy o MALL.CZ kreditní kartě během 6 měsíců od vydání Karty má Internet Mall, a.s. nárok na vrácení poskytnuté odměny". Už to mají ošetřeno na slevové vyčůránky :-)

Odpovědět

Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 09.03.2016 – 17:13

Díky za upozornění, Márty! :)

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás