Skrblíkův týden: Levný kabel Apple Lightning, soutěž České pošty, Cyber Monday

Redakce
Publikováno 30. listopadu 2015
  1. Velká vánoční soutěž České pošty

    Až do 18. prosince probíhá vánoční soutěž České pošty, ve které je jako hlavní výhru možné získat jeden z pěti tabletů Samsung Galaxy A 9.7 nebo pět voucherů na 50 kusů pohlednice online. Každý den pak pošta rozdá 90 poukázek k odběru zboží v hodnotě 1 000 Kč od partnerských e-shopů a 90 dárkových voucherů na 10 kusů pohlednic online.
    Soutěže je možné se účastnit opakovaně, stačí na stránkách VyhrajsBalíkem.cz zadat do formuláře číslo Balíku Do ruky nebo Balíku Na poštu. Výherci jsou zveřejňováni na zmíněném webu vždy následující den.

  2. H&M: Sleva 15 % na vše a doprava zdarma

    Pouze v pondělí 30. 11. 2015 nabízí e-shop H&M slevu 15 % na vše a navíc dopravu zdarma. Stačí během objednávky zadat kód 0214.

  3. GrandOptical: Váš věk = Vaše sleva

    Až do středy 9. prosince 2015 nabízí GrandOptical slevu na obrubu dioptrických brýlí ve výši věku zákazníka. Jednou z podmínek je současný nákup obrub a brýlových čoček, akce se nevztahuje na všechny brýle z nabídky GrandOptical. Více informací

  4. Kofola v akci + čokoládová Kofola

    Do úterý 1. prosince nabízí Albert multipack Kofoly 4× 2 litry za 46,90 Kč, do 9. prosince nabízí stejné balení Globus za 47,90 Kč.
    Exkluzivně v nabídce Albertu se objevila novinka: Kofola Čoko.

  5. Propojovací kabel Apple Lightning to USB s certifikací MFI za 199 Kč

    Od pondělí 30. listopadu 2015 mají v Lidlu v akci propojovací kabel pro telefony iPhone, tablety iPad a pro iPod touch a nano. Na jedné straně kabelu je konektor USB 2.0, na druhé konektor Lightning. Kabel je certifikován MFI (Made for iPhone/iPod/iPad). Na výběr je z pětice barevných variant – bílé, černé, modré, červené a zelené. Více informací

  6. Eurolines: Autobusové jízdenky 1+1 zdarma

    Do 15. prosince 2015 nabízí Eurolines jízdenky do 50 destinací v akci jedna plus jedna zdarma. Vypravit se můžete třeba do Drážďan, Vídně, Budapešti, Berlína, Paříže, Londýna nebo Barcelony. Počet jízdenek v této akci je limitován, zakoupené jízdenky není možné stornovat ani měnit termíny rezervace. Více informací

  7. Vánoční stromeček od Ikey

    Také letos Ikea chystá levný prodej vánočních stromečků. Cena za kus bude 499 Kč, přičemž členové klubu IKEA FAMILY získají 250 Kč zpět. Detaily akce zatím Ikea neprozradila, ale až se tak stane, Skrblík vás bude informovat na FacebookuTwitteru.

  8. Cyber Monday na Alze – slevy po celý týden

    Na Alze po celý týden probíhá Cyber Monday, během něj je možné koupit technologické vychytávky se slevou “až 68 %”. (Uvozovky ve větě mají svůj účel.)
    Více informací

  9. Návod, jak levně koupit čtečku Kindle

    Připomínáme vám akci německého Amazonu, který nabízí novou čtečku Kindle za 1 895 Kč a tablet Fire za 1 630 Kč.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás