Skrblíkův týden: Levné letenky, slevový kupón Alpine Pro, MALL.CZ výprodej

Redakce
Publikováno 25. dubna 2016
  1. MALL.CZ výprodej zboží

    V obchodě Mall.cz právě probíhá Mistrovství světa ve výprodeji, slibované slevy dosahují až 70 %. Jak je u těchto akcí obvyklé, dle všeho se jedná o slevu z doporučené ceny při uvedení do prodeje. Namátkou jsme vybrali několik nabízených produktů a jejich cenu porovnali na webu Heuréka.cz. Ve většině případů byl obchod Mall.cz nejlevnější.

  2. Letenky z Prahy do Panamy a Kolumbie za 11 790 Kč

    Tato akce mě zaujala jako již dlouho žádná jiná. Několika cenami ověnčená společnost Turkish Airlines nedávno otevřela nové linky do Bogoty a Panama City, přičemž ceny letenek stlačila hodně, hodně nízko. Zpáteční letenku z Prahy do Panamyz Prahy do Kolumbie nyní pořídíte jen za 11 790 Kč. Cena je konečná, včetně poplatků a tax.

  3. Regiojet: Nejlevnější jízdenka do Ostravy za 152 Kč

    Regiojet nabízí slevu 20 % všem držitelům bezplatné kreditové jízdenky, třeba z Prahy do Ostravy tak lze cestovat již za 152 Kč. Kreditová jízdenka funguje přesně tak, jak její název napovídá. Přes internet, nebo na pobočce Regiojetu se na kartu vloží peníze, jízdenky se následně hradí z kreditu. Všechny jízdenky je možné stornovat 15 minut před odjezdem vlaku, v případě potřeby lze peníze z Kreditové jízdenky vybrat.

  4. Sportisimo: Sleva 20 % na obuv Reebok

    Ku příležitosti závodu Spartan Race nabízí Sportisimo slevu 20 % na obuv Reebok All Terrain Super a Reebok Thrill. Podmínkou je bezplatný vstup do věrnostního programu S-Klub. Prvních 140 nakupujících navíc může vyhrát registraci na závod Spartan Race dle vlastního výběru.

  5. Sleva 25 % na veškeré nezlevněné produkty Alpine Pro

    25% slevový kupón na nákup oblečení a doplňků Alpine Pro nabízí svým zákazníkům O2, stačí si objednat kód z programu Extra výhody. Slevy lze využít v e-shopu i v kamenných prodejnách Alpine Pro, nabídku lze čerpat 2× po dobu její platnosti. Ta končí v neděli 8. května 2016. Jestliže nemáte SIM kartu od O2, můžete si ji objednat zdarma.

  6. Wedos: Slevový kupón 50 %

    Wedos dnes nabízí slevové kupóny v hodnotě 50 % na své služby. Pro webhosting za polovinu stačí použít slevový kód WEDOS50, root VPS s SSD disky s 50% slevou získáte po uvedení kódu VPSSSD. Více informací

  7. Lidl: Keramické pánve od 299 Kč

    Od čtvrtka 28. dubna 2016 nabízí Lidl v akci barevné keramické pánve. Nejmenší pánev s průměrem 24 cm se prodává za 299 Kč, větší pánev s průměrem 28 cm stojí 349 Kč. V nabídce je také keramická servírovací pánev s průměrem 28 cm a skleněnou poklicí za 499 Kč.

  8. Leo Express: Jízdenky do Mukačeva jen za 399 Kč

    Mukačevo je město na západě Ukrajiny, v období meziválečné ČSR bylo součástí Podkarpatské Rusi. Mezi jeho nejvýznamnější památky patří hrad Palanok z 9. století a klášter ze 14. století. Právě do tohoto města můžete díky Leo Expressu cestovat z Prahy jen za 399 Kč. Cena zahrnuje vlakovou jízdenku z Prahy do Košic a lístek na navazující autobus z Košic do Mukačeva. Doporučujeme rezervovat s předstihem, počet dostupných míst na každý spoj je omezen.

  9. GE Money Bank mění název na Moneta Money Bank

    Na závěr novinka z oboru: GE Money Bank mění 1. května 2016 svůj název na Moneta Money Bank. Přejmenují se všechny pobočky, bankomaty i produkty banky, důvodem je záměr skupiny General Electric opustit finanční sektor. Prvním krokem tak je změna názvu.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás