Skrblíkův týden: Doprava z Alzy zdarma, sleva 10 % na celý nákup v CZC.cz, sleva na benzín

Redakce
Publikováno 4. ledna 2016
  1. Alza Premium a poštovné na měsíc zdarma

    Čtenář Ondřej nás upozornil na možnost získat u Alzy měsíc poštovného zdarma a prodlouženou lhůtu 30 dní na odstoupení od smlouvy. Stačí si na zkoušku aktivovat službu Alza Premium. Její součástí je také možnost bezplatně sledovat 1 500 filmů a poslouchat dva miliony skladeb. Pozor, po 30 dnech je za službu účtováno 249 Kč měsíčně, nebo 2 490 Kč ročně. Služba se po měsíci nezruší sama, ukončit se musí ručně.

  2. Albert: Sleva 1 Kč/litr PHM

    Od pátku 8. ledna do neděle 10. ledna 2016 je možné ve vybraných hypermarketech Albert s čerpací stanici získat slevu 1 Kč na litr pohonných hmot. Podmínkou je nákup alespoň za 400 Kč.

  3. Povánoční výprodeje jsou v plném proudu

    Prakticky v každém větším obchodě, internetovém i kamenném, probíhají povánoční výprodeje. Jejich přehled pro vás průběžně aktualizuji v tomto článku.

  4. Lyžařské oblečení v Lidlu

    V pondělí 4. ledna 2016 začíná v Lidlu akce na lyžařské oblečení a příslušenství. Za zmínku stojí lyžařská bunda za 599 Kč + lyžařské kalhoty za 399 Kč – oboje v provedení pro pány i dámy. V akci je také vesta s chráničem páteře za 699 Kč, běžecká softshellová bunda za 444 Kč nebo funkční běžecké kalhoty za 249 Kč.

  5. CZC.cz: Sleva 10 % na celý nákup díky kartě Visa

    CZC.cz nabízí v rámci výprodeje slevu 10 % na celý nákup, stačí k platbě použít kartu Visa. Sleva je z ceny nákupu odečtena ještě před zaplacením. Maximální výše slevy je 500 Kč, nabídka je platná do 31. ledna 2016.

  6. Slevové kupóny do Tesco Potraviny on-line na leden 2016

    Máme pro vás lednové slevové kupóny v hodnotě 120-500 Kč do Tesco rozvozu. Platí pouze na nákupy doručené do konce ledna a na první nákup.


K
Karel 06.01.2016 – 10:42

Dobrý článek. Hledal jsem výhodnou kreditku nedávno a vybral jsem si akci CITI - Aukro. Stejné podmínky jako mall, ale bonus je 3000 Kč na nákup na Aukru. To mi přišlo nejlepší. Hezký den, Karel

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Skrblíkův týden


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás