Pavelkovo skrblení 66: Soutěže na internetu

Michal Pavelka
Publikováno 2. listopadu 2015

To jsem si zase naběhl s těmi hadříky od Zootu. Vyhlédnutý svetřík jsem si kupoval každý den a nikdy jsem nezískal jinou slevu, než patnáct procent na celý nákup. A stejně dopadli všichni moji známí, které jsem ze skrblíka na Zoot navigoval.

Znám lidi, co si udělali z internetových soutěží slušnou živnost. Jedna má studentka takto získala za jeden týden i tři kuchyňské roboty. Kdysi existovaly i speciální stránky, na kterých se daly soutěží najít desítky. Jdu mrknout, jestli něco takového ještě funguje.

Internetové-Soutěže.cz, tam začnu. Mějte stálý přehled o soutěžích o ceny pořádaných na internetu. Nabízíme vám pravidelně aktualizovaný seznam těchto soutěží o zajímavé ceny.

Pokus 1: soutěž o Inspekční kameru a Selfie tyč s dálkovým ovládáním – chtějí, abych jim dal like na facebooku. To je moc jednoduchý, tam bude šance mizivá, navíc si zaplevelím profil.

Pokus 2: soutěž o digitální kukátko Mul-T-Lock GoTu – taky like na facebooku a ještě dvě otázky. Navíc nevím, co je to digitální kukátko.

Pokus 3: Pobyt pro 2 osoby na 2 noci s polopenzí v Hotelu Grauer Bär**** v Innichenu – musím vyluštit křížovku.

Hrnečky, peněženka s kočičkou, háčkovaná sovička … soutěžit se dá o kdeco.

Pravidelně soutěžím jen na turistika.cz. Tam jsem už jednou vyhrál batoh, který normálně stojí přes tři tisíce. Už mi slouží dobrých osm let a zatím mu praskla jen jedna přezka.

Jdu se mrknout tam, jestli nemají nějaké aktuální soutěže.

  1. Sdílejte své fotky, označte je hashtagem #milujuceskehory a vyhrajte outdoorovou kameru spolu se spoustou dalších skvělých cen! To dám, právě jsem se vrátil z Krkonoš.

Nahráno, ale když jsem viděl ostatní snímky, nemám šanci, že by mě porota vybrala.

  1. 3× Zážitek na farmě pro až 5člennou rodinu v hodnotě 2 500 – 4 300 Kč. Soutěžní otázka je “K čemu mají lamy na farmě U Lamáka?” Ze tří odpovědí jsem vybral tu nejméně blbou. Aha, tak v téhle soutěži jsem už hlasoval.

Soutěžemi se nezbohatne, ale je to celkem plodně strávený čas. Navíc je to napětí. Budu informovat, kdybych náhodou něco vyhrál.


Petr Novák
Petr Novák redaktor Skrblíka 02.11.2015 – 20:30

Připomnělo mi to toto video: https://www.youtube.com/watch?v=nXAfWpNLocY Jeden mladý Brit se přihlásil do 1 000 soutěží, na které narazil - od křížovek až po soutěže z obalů na chipsech. A pak čekal, kolik výher shrábne.

Odpovědět

Š
Štěpán 04.11.2015 – 18:41

Zdravím Vás, Pokud Vás zajímají soutěže, nedávno jsem si založil projekt na youtube s názvem Win Anything. Zatím se soustředím zejména na hledání legitimních soutěží na webu, do kterých se mí odběratelé mohou zapojit a vyhrát zajímavé ceny. Říkám tomu "Giveaway Alerts" Do budoucna bych rád zorganizoval své vlastní soutěže. Pokud vás zajímají mezinárodní soutěže, zejména o elektroniku, rád bych Vám nabídl možnost odebírat můj youtube kanál! Odkaz zde: bit.ly/WinSUB - odkaz na můj YouTube kanál. Díky. Štěpán

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Pavelkovo skrblení


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás