Pavelkovo skrblení 65: Kde sledovat Synot ligu a další sporty zdarma i bez O2 TV

Michal Pavelka
Publikováno 19. října 2015

Jako fotbalový fanoušek trpím, i k nám dorazil trend vysílat ty nejlepší zápasy na placeném kanálu. Proto jsem si na skrblíkovi se zájmem přečetl článek o výhodách či spíše nevýhodách O2 TV. Kdysi jsem zde psal, že nejvíce na televizi ušetříte, když si žádnou kabelovku nepořídíte (případně si nepořídíte žádnou televizi).

Samozřejmě můžu streamovat z nějakých balkánských serverů. Ale já vše nakonec vyřešil elegantněji: má sázková kancelář nabízí sledovat zápasy na jejím streamu zdarma, pokud si měsíčně vsadím aspoň třicet korun. Nyní například sleduji živě i s českým komentářem zápas Sparty s Příbramí (právě padl čtvrtý gól). Snažil jsem se spočítat, kolik sportovních přenosů bych mohl právě teď takto sledovat a přestalo mě to bavit u čísla šedesát.

Kromě zmíněného zápasu české Synot ligy například hokejové utkání Extraligy mezi Třincem a Mladou Boleslaví, zápas KHL mezi Jaroslavlí a Jokeritem, tenisovou bitvu, v níž zatím dostávají na frak Hlaváčková s Hradeckou. Bohatá je nabídka evropských fotbalových lig – německá, italská, holandská, švýcarská, rakouská, turecká. Hmm, anglická mě mrzí, ta v nabídce není.

Jdu schválně mrknout, jak vypadá přenos z německé ligy – aha, anglický komentář.

Samozřejmě nejde v žádném případě srovnat kvalitu přenosu na O2 TV s tím, co nabízejí sázkovky, nicméně, já stejně u fotbalu píšu a používám ho jen jako kulisu. Když si chci zápas užít, jdu do hospody.

Jako správný skrblík sázím většinou jen na tutovky – jasně, ty občas nevyjdou a pak trvá třeba čtyři zápasy, než zase ztrátu vyrovnám. Nicméně, od té doby, co sázím kvůli tomu, abych se mohl aspoň na Slavii každý týden podívat naživo, jsem v plusu, lépe řečeno, ještě jsem neztratil ani korunu.

Koukám a ještě vydělávám.


h
howen 21.10.2015 – 09:36

ktera sazkovka tuhle moznost nabizi?

Odpovědět

J
Jirka 21.10.2015 – 11:30

Ahoj. Mohl by jsi prosím napsat, o jakou sazkovku se jedná?

Odpovědět

b
betstavky 28.10.2015 – 19:38

Prenosy v stavkovych ale vacsinou nejde zvacsit na full screen a pozeras len na malom okne. Tipujem, ze sa jedna o stavkovku tipsport.

Odpovědět

Napsat komentář

Další články z kategorie Pavelkovo skrblení


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás