Pavelkovo skrblení 21: Korporátní smlouva s Vodafonem

Michal Pavelka
Publikováno 15. září 2014

Pro nás, kteří využíváme Vodafone, se stalo 13. září magickým. Od tohoto data mi totiž po přečerpání datových služeb rychlost připojení nezpomalí. Automaticky se mi za doplatek navýší objem dat. Myslel jsem, že si tuto službu zablokuji v internetové samoobsluze. A ha, služba je neaktivní. Zašel jsem teda do kamenné pobočky Vodafonu a zeptal se, jak to teda bude. Prý to celé proběhne právě až 13. září a pak si teprve budu muset službu deaktivovat.

Zároveň jsem potřeboval zjistit, jestli budu moci využít výhod korporátní smlouvy, kterou uzavřel s Vodafonem můj zaměstnavatelem. Dat bych měl dvacetkrát tolik, co nyní, za poloviční peníze. No nezeptejte se. Prý bez problémů. Tak jsem zvědav, myslím, že se k Vodafonu a jeho službám ještě určitě vrátím.

Cestou domů mi přišla SMS: „Dobrý den, pomozte nám, prosím, zvyšovat vaši spokojenost. Odpovězte zdarma na tuto SMS a ohodnoťte přístup našeho zaměstnance při vašem posledním setkání s Vodafonem. Využijte stupnici od 10 (naprosto spokojen) do 0 (zcela nespokojen).“

SMS jsem si uschoval, odpovím, až vyřeším výše zmíněné dva problémy.

Několikrát jsem psal o výhodách bookingu. Teď jsem se po upozornění jedním z vás skrblíků zaregistroval na stránkách airbnb.cz. Systém je podobný, ale zdaleka ne tak vymakaný, aspoň ne v češtině. Nerezervujete si však hotely, ale ubytování v soukromí. Cvičně jsem hledal něco v Norsku a Římě. Největší výhodou je, že za peníze, které byste dali za tříhvězdičkovou formuli na předměstí, máte šanci najít byt pár set metrů od fontány Di Trevi či chalupu s těžko uvěřitelným výhledem na fjord. Vše funguje jako komunita, takže si můžete psát s majitelem nemovitosti a získat tak nějaký informační bonus navíc. Až ozkouším v praxi, dám také vědět.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Pavelkovo skrblení


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás