Levné letenky na září: Londýn od 837 Kč, Palma Mallorca od 783 Kč, Bangkok za 10 490 Kč

Redakce
Publikováno 17. července 2019

Především u nízkonákladových aerolinek platí, že je nejlevněji koupíte zhruba dva měsíce před odletem. V dnešním letenkovém seriálu tak pro vás máme tipy na září.

  1. Londýn za 837 Kč

    Levné letenky na londýnské letiště Stansted nabízí Ryanair s odletem z Prahy, vyrazit můžete v mnoha termínech napříč celým zářím. Zpáteční letenka vás vyjde již na 837 Kč. Před cestou se můžete podívat na našeho průvodce po Londýně.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: celé září 2019

  2. Bangkok za 10 490 Kč

    Velmi zajímavé letenky do Thajska pořídíte na zářijové termíny od společnosti Royal Jordanian. Zaplatíte za ně jen 10 490 Kč, odlétá se z Vídně. Letenka zahrnuje jedno odbavené zavazadlo s hmotností do 23 kg.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Royal Jordanian
    Termíny: zobrazit kalendář

  3. Palma Mallorca za 783 Kč

    Po celé září můžete díky Ryanairu letět na Mallorcu a zpět jen za 783 Kč. Odlétá se z berlínského letiště Tegel, kam vás z ČR levně dopraví třeba autobusy Regiojet a Flixbus. Kalendář aktuálně nabízí několik desítek termínů (budou se postupně vyprodávat).

    Odlet: Berlín Tegel
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: celé září 2019

  4. Krabi za 13 390 Kč

    Levné letenky do Krabi nabízejí aerolinky Thai Airways s odletem z Vídně. Letět nemusíte pouze v září, dostupných termínů je mnohem víc. Přestupuje se pouze v Bangkoku, na cestu si můžete zabalit odbavené zavazadlo s hmotností do 20 kg.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Thai Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  5. Brusel za 783 Kč

    Nejlevnější letenky do Bruselu aktuálně koupíte u Ryanairu, který z Prahy létá na tamější letiště Charleroi. Nejlevnější kousky z nabídky se aktuálně prodávají za 783 Kč, jsou jich zhruba dvě desítky. Další desítky termínů se prodávají za ceny vyšší o jednotky stokorun.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: celé září

  6. Panama City za 12 067 Kč

    Turecké aerolinky nabízejí na několik měsíců v roce zpáteční letenky z Vídně do Panamy jen za 12 067 Kč. Nevýhodou pro někoho může být přestup v poměrně vzdáleném Istanbulu, naopak plusem nabídky jsou dvě odbavená zavazadla do 23 kg v ceně.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Turkish Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  7. Milán Bergamo od 678 Kč

    Na velké množství termínů nabízí Ryanair levné letenky do Milána Bergama. Ceny začínají na 678 Kč u odletů z Brna a Berlína, na 522 Kč v případě odletu z Vídně, na 730 Kč u odletů z Katovic a na 939 Kč u odletů z Prahy. Před odletem doporučujeme k přečtení náš průvodce po Miláně.

    Odlet: Brno, Praha
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: celé září 2019

  8. Hong Kong za 10 790 Kč

    Akční letenky do Hongkongu má ve své aktuální nabídce společnost Air China. Termínů je stále poměrně dost, odlétá se z Vídně a na letence visí cenovka 10 790 Kč. Zahrnuje jedno odbavené zavazadlo do podpalubí s hmotností do 23 kg.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  9. Paříž od 991 Kč

    Napříč celým zářím se můžete vypravit z Vídně a Prahy do Paříže, přičemž za nejlevnější letenky zaplatíte jen 991 Kč. Za zmínku stojí fakt, že se přilétá na letiště Beauvais, od centra Paříže ho dělí zhruba 100 km. To má za následek i poměrně vysoké náklady na transfer. K přečtení vám doporučujeme článek jak ušetřit v Paříži.

    Odlet: Praha/Vídeň
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: celé září 2019

  10. Guam za 14 490 Kč

    Tento kousek v nabídce dlouho nevydrží. Zbývá posledních pár sedaček a navíc levné letenky na Guam jen za 14 490 Kč jsou skutečným lákadlem. Odlétá se z Vídně, cestou absolvujete jen jeden přestup v Pekingu. A navíc si s sebou můžete zabalit dvě odbavená zavazadla po 23 kg. Mít já čas, neváhám a letím! :-)

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: China Airlines
    Termíny: zobrazit kalendář

  11. Larnaca od 1 918 Kč

    Levné letenky na Kypr prodává Wizz Air s Ryanairem z letiště ve Vídni. S cenou letenky se lze dostat jen na 1 918 Kč – v některých případech doporučujeme kombinovat let tam s Wizzairem a let zpět s Ryanairem. Tak dosáhnete nejnižší ceny.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: celé září 2019

  12. Soul za 11 990 Kč

    Do jihokorejského Soulu se můžete nejen v září vypravit z Vídně, zpáteční letenka vás bude stát jen 11 990 Kč. Let provozuje společnost Air China, v ceně máte zahrnuto jedno odbavené zavazadlo do 23 kg.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář

  13. Vilnius od 858 Kč

    V různé termíny napříč celým zářím se můžete vypravit do litevského Vilniusu, zpáteční letenka s odletem i návratem na berlínské letiště Schonefeld vás bude stát v nejlepším případě jen 858 Kč.

    Odlet: Berlín Schonefeld
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: celé září 2019

  14. Providenciales za 11 490 Kč

    United Airlines letos otevřely novou linku mezi Prahou a New Yorkem… a od té doby spadly ceny letenek do Karibiku na dříve nepředstavitelné hodnoty. Aktuálně tak pořídíte třeba zpáteční letenku na ostrovy Turks and Caicos jen za 11 490 Kč. V ceně letenky máte zahrnuto jedno odbavené zavazadlo do 23 kg.

    Odlet: Praha
    Aerolinky: United Airlies
    Termíny: zobrazit kalendář

  15. Tuzla za 759 Kč

    Wizz Air nabízí levné letenky do Tuzly v Bosně a Hercegovině jen za 759 Kč. Na výběr máte několik termínů odletů z vídeňského letiště. Odcestovat můžete třeba na prodloužený víkend od sobotního do úterního rána.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Wizz Air
    Termíny: celé září 2019

  16. Manila za 10 990 Kč

    Speciálně fanoušky letadel může zlákat nabídka akčních letenek do Manily za skvělých 10 990 Kč. Let totiž provozuje společnost Kuwait Airlines, se kterou se jen tak neproletí. Cena 10 990 Kč je také více než zajímavá – tím spíš, že zahrnuje dvě odbavená zavazadla do 23 kg.

    Odlet: Mnichov
    Aerolinky: Kuwait Airways
    Termíny: zobrazit kalendář

  17. Oslo od 406 Kč

    Letenky do Osla jen za 406 Kč nabízí na první polovinu září Ryanair s odletem z Wroclawi. Dostupná je aktuálně zhruba desítka termínů. Při plánování cesty zohledněte fakt, že Norsko je velmi drahé. Jen cesta z letiště do centra vás patrně bude stát více než celá letenka.

    Odlet: Wroclaw
    Aerolinky: Ryanair
    Termíny: první polovina září 2019

  18. Tokio za 12 290 Kč

    Akční letenky do Japonska v těchto dnech nabízí Air China s odletem z Vídně. Do Tokia a zpět se můžete proletět již za 12 290 Kč, nárok máte na dvě odbavená zavazadla do 23 kg.

    Odlet: Vídeň
    Aerolinky: Air China
    Termíny: zobrazit kalendář


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Levné letenky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás