Dlužíte O2? Uhraďte dluh do 23. 9. a odpustí vám úroky i náklady soudního řízení

Petr Novák
Publikováno 1. srpna 2014

Mobilní operátor a poskytovatel připojení k internetu i kabelové televize O2 připravil velmi zajímavou akci pro všechny zákazníky, kteří neuhradili včas vyúčtování.

Pokud svůj dluh zaplatí do 23. září 2014, nebude jim účtovat úroky z prodlení, poplatek za upomínku, náklady soudního řízení i náklady správního řízení.

Podmínky akce Čistý stůl

Akce dostala úderný název Čistý stůl a má několik podmínek. Dodržet je musíte všechny:

  1. Nejprve si ověřte, že máte skutečně vůči O2 dluh
  2. Zřiďte si inkaso a uhraďte veškeré své dluhy. Inkaso je pohodlné v tom, že nemusíte zadávat peníze ručně, z účtu se strhnou automaticky. V žádném případě se nemusíte bát, že by si O2 strhlo víc!
  3. Akce se vztahuje  na všechny fyzické osoby i firmy, výše dluhu není omezená. Důležité je, aby ve věci dluhu ještě nepadlo rozhodnutí soudu nebo Českého telekomunikačního úřadu.
  4. Po kompletním uhrazení dluhu vám bude odečten poplatek za upomínku, pakliže byl vystaven v období od 1. 7. do 23. 9. 2014
  5. Odečíst je možné pouze jednu upomínku na jednoho plátce, a to i v případě, kdy vstoupil do upomínacího procesu opakovaně.
  6. Akce se vztahuje také na bývalé zákazníky O2, kteří uhradí dluh v termínu. Budou jim odpuštěny úroky z prodlení, náklady na správní a soudní řízení a administrativní poplatek za inkasní agentury. Na případy, kdy padlo rozhodnutí v exekučním, konkurzním nebo insolvenčním řízení, se akce nevztahuje.

Potýkáte-li se v současné době s finančními problémy, Skrblík pro vás má připravenu pěknou dávku rad jak postupovat. Poradíme vám, jak se nedostat do registru neplatičů, jak si domluvit splátkový kalendář s věřitelijak případně osobní bankrotpožádat o oddlužení.


Zatím žádné komentáře

Napsat komentář

Další články z kategorie Novinky


💵

Šetříme vám peníze. Ukazujeme, kde zbytečně přeplácíte.

🖋️

Nejsme žádní poradci. Jsme novináři, naši prací je předávat informace.

😊

Skrblík je zdarma. Financuje nás reklama, ne peníze čtenářů.

Jsme féroví. Doporučujeme jen to, čemu sami věříme.

🙏

Jsme lidi a chybujeme. Nepřesnosti se však snažíme rychle opravit.

Rubriky
O nás